Канадський Марк Chat
-
І взагалі, давно вже в великих містах більшість людей отримують зарплату на карту.
-
Так як будували в основному у мільйонниках, обласних центрах і передмістях, то там і попит був. А те, що ви не заробити собі на квартиру в Україні, то мабуть у вас не достатньо мотивації.
-
Не репрезентативно. Там не відображено статистику по категоріях. Якась висосана з пальця цифра.
-
t.me/vjazalocki Присоединяйтесь (◕ᴗ◕✿)
-
www.pfu.gov.ua/2158510-pokaznyk-serednoyi-zarobitnoyi-platy-za-2023-rik/ якось так)
-
Взяли зп Ахметова і виплату студенту?
-
Середня зп це як?
-
І то не факт. Я знаю таких, що купувати
-
Зрозуміло що людина з села не зможе купити квартиру в Києві
-
Ну ви ж міряєте усіх під одну лінійку
-
в першу чергу я роблю висновки з оточуючих) можна при бажанні відкрити ворк.юа і подивитись зарплати там. не бачу я великого проценту зп і людей які можуть купити собі квартиру) до того ж треба не забувати, що проценти по кредитам величезні - тому їх все одно що немає)
-
Навіщо озвучувати очевидні речі
-
У мене є розуміння, що є ще ФОП, є спільні сімейні покупки, є багато варіантів купівлі житла. І що до війни багато людей могли собі дозволити купівлю житла. А ваші оці статистики коли береться сукупно сплачений податок і ділиться на кількість іпн - це туфта
-
Забавно робити якісь висновки з офіційної статистики в країні, де в тіні ой як дохера цифр
-
у вас є якась своя статистика, більш репрезентативна?)