Канадський Марк Chat
-
ну, мова ж йде про працюючих. про тих хто може заробити
-
А як ви наберете 50%, якщо це пенсіонери + особи до 18 років?
-
Варіанти з власного досвіду: якщо у вас цілком благополучна повна сім'я і сусіди нормальні- то проблем не буде. Якщо ні- можуть бути нюанси.
-
що таке багато людей? для мене великий процент - це коли більше 50% я кщо мова йде про 5-10%, то ок питань немає))
-
От за що я люблю українців...аби посперечатися, за будь яку дурничку, особливо,коли це не має жодного значення тут,в Канаді..
-
Я думаю, що 50% працюючих могли собі дозволити багато чого в Україні. Навіть більше ніж в Канаді. Аби тільки не війна...я в 2019 році був у Северодонецьку. Навіть там тоді будувалось якесь житло.
-
У депутатів є державні авто з водіями. Їх не рахуємо
-
Там доречі депутати дуже активно почали в цьому напрямку працювати
-
Зараз вам скажуть, що таксі корумповане і не сплачує податки, тому воно не рахується
-
Якщо в Україні то таксі, рахував по власному досвіду і кілометражу бу та нового авто
-
Майте совість. Вони стараються для нас усюди встигнути
-
Я був таксістом І ще з 15-го року депутати дуже активно починали в тому напрямку працювати Вже 2024-ий пішов, а вони ще активно працюють
-
Завжди так було і хз коли це закінчиться, хто б до влади не прийшов тільки те і роблять що крадуть... Правда раніше це так не вилазило на зовні) тому хз навіть як краще 😅