Канадський Марк Chat
-
Можна спитати чи довго в Мадриді вклеювали візу?
-
Хочете, поділюся досвідом. Я в Польші теж дуже спереживалася, коли дивилася прогнози погоди. І купила в аутлетах собі пуховик converse, а чоловік - Canadian goose. Думала, що мені файно буде тепло, а як вийшло: - холод тут відчувається інакше, тож до -10 куртку часто не вдягають. Якщо ви на авто в з авто в приміщення, пуховик буде просто лежати в машині. Через тиждень життя в Едмонтоні я перестала його брати - якщо ви без машини то в пуховику буде гаряче теж. Тут вже кожному по відчуттях, може лижний одяг чи як. Наші знайомі багато ходять пішки і транспортом то часто гаряче і ти весь мокрий - якщо -20-30 то холодно, але мабуть більше допомагає багатошаровість. Я ще не пристосувалася, але в великому пуховику все одно не зручно) Моя порада: візьміть досить теплі речі але краше підберіть собі одяг вже тут. Місцеві призвичаїлися і ходять в худі, кросівках, я не кажу вже про те, що часто модна зустріти людей в шльопанцях в торгових центрах. Одним словом, холод тут специфічний і не такий може страшний як здається на відстані. Одяг я би порадила вибирати не по брендах а по відчуттях, бо більшу половину того, що я від страху накупила дітям і нам у Польші ми просто тут не носимо. 😁
-
Можу сказати про Едмонтон, бо більше ніде не була поки) тут здебільшого сухо, але коли температура нижче мінус двадцять то відчувається ніби ще нижчою, люди тоді більше напрягаються, стає холодно, на будові не працюють. До мінус двадцять ну так нормально в курточці. До -10 коли ще світить сонце взагалі дуже тепло. Ну це дивно але це тепло. Перше що я тут купила це осіннє взуття бо в зимовому мокріли ноги, і курточку з тканини. Мені було трохи дивно що я вдягаюсь як в Україні на плюс десять. Хлопці що на будові теж гаряче працювати в -10. Якщо тривалі прогулянки на вулиці то краще вдягатися потепліше, бо температура в межах днЯ коливається часом сильно. Але кажу, з власного досвіду більше впріла ніж змерзла. Тому треба буде підібрати речі кожному під стиль життя. Просто пуховик на -20 на ві випадки не поможе бо буде жарко і незручно
-
Я згодна,якось тут холод по іншому...зараз тут -24 і не можу сказати що прям дуже холодно,одіта в зимову куртку і одна кофта під нею,не можу сказати що спарилась,бо їхала на автобусах і на зупинках по 5-10 хвилин чекала,але й не замерзла,лице тільки трохи підмерзло поки йшла,бо вітерець...
-
Дружині вже прийшло запрошення, а мене поки перевірять)) з моїм то паспортом)). Дякую за відповідь!
-
Скажіть, вже були випадки, що після візи до Канади після повернення до країн Європи були відмови у тимчасовому захисті?
-
А якщо ц родичи мігрували до Канади у першу світову? Чи є якісь архіви?
-
Багато, але треба використовувати сервіси , як Ancestry та MyHeritage, якщо заплатити за преміям на Херітаж, то будете мати доступ до всіх паперів , хто іммігрував, народився, та багато іншого за все 20 сторіччя. Але чи будуть там контакти цих людей, це вже інше питання.
-
Дякую!
-
Ви вкажіть рент , чи купляти. Якщо купляти, то запостіть на фейсбуці, там багато є рієлторів. www.facebook.com/groups/298340710371684/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
в сенсі? приїхали і отримали пенсію?
-
Читала, що треба не мало проробити, щоб заробити пенсію. Але може хтось більше знає