Канадський Марк Chat
-
youtu.be/pqoIZtsPD64
-
Треба на кожну окрему людину.
-
Вітаю! Виникло таке питання. Я в VFS вказував лише 2 особи. Свою 4-х річну дитину не вказував, т.я. на неї не потрібно робити біометрію. Чи я правильно вчинив? Не до кінця розумію для чого consent form, який мені надали після апойнменту на біометрію. На дитину потрібен consent form?
-
Краще спитайте в чаті. В мене зараз така ж ситуація. Просто ще не заповнювали . Ми робили 3 анкети: я, дружина і дитина. Дитині біометрія не потрібна. Здаємо тільки ми у двох . Стосовно що відправляти - ще не дивились і не читали. У нас ж запас часу т.я. біометрія у наступному місяці
-
А Ви в якому місті ставали на біометрію?
-
Ви робили три анкети на сайті IRCC? А коли ставали на біометрію, то вказували скільки осіб?
-
Шановна спільното! Я подавався на біометрію і мені прийшло appointment letter. Там є перелік, що з собою взяти. Нижче цього переліку вказано, що важливо взяти з собою заповнений VFS consent form. В інеті знаходжу інформацію про цю форму у конексті відправки паспортів на вклейку візи але не на біометрію. Мене це плутає. Як було у вас?
-
Коли діло доходить до вклейки, то повідомлення приходить у особистий кабінет IRCC? Скільки всього consent form? Я переймаюсь, бо у VFS вказав тільки 2 особи на biometric enrollment.
-
Ми з собою взяли паспорт і лист запису на біометрію. Всі інші документи, що треба заповнити нам і всім іншим видали на місці, так що сильно не переймайтесь. Но якщо вже хочете йти зі всім готовим, то consent form на біометрію і на паспорт - це одна і та сама форма)
-
Оксана я бачу ви не раз вже написали (хлопці на будові) і я собі подумала що у вас можливо хтось із своїх працює на будові, і якщо так то я вас прошу поділіться досвідом як вони знайшли роботу, ми із чоловіком у Польщі і чекаємо на візу і він будовлянец і у нас питання як шукати роботу на будові у Канаді. Дякую😉
-
Мене збиває зпантелику ось це: You must bring below documents on your schedule appointment at the Canada Visa application centre • Please bring your original passport • For full applications - application forms, supporting documents and payment proofs • For biometric only cases - A print out of your biometric instructions letter (BIL) It is mandatory to submit/ bring a duly completed and signed VFS Consent Form along with your application/ appointment.
-
Чи це їх загальна форма appointment letter, і не важливо чи то подаєшся на білметрію, чи інші послуги?
-
Паспорт Підтвердження запису ( в ньому consent form ) Запрошення на біометрію
-
Заповнювати форму будете два рази
-
Біометрія і вклейка