Канадський Марк Chat
-
Ніхто не застрахований від таких випадків, але статистично безпечніше їздити по правилам і все буде добре)
-
Буває. Від цього ніхто не застрахований. Колись я кожен тиждень їздив за 450 км від Едмонтону. То купив в Canadian Tire спеціальні штучки на автомобіль, які на швидкості мали б відлякувати диких тварин. Не скажу, наскільки це працює,але таке є.
-
🤣ні,зфоткаю трохи пізніше. Не заглиблювався у фізичні принципи, але типу ці прилади видають ультразвук,який відлякую тварин.
-
Якщо прямий роботодавець зацікавлений в інженерах з-за кордону, то скоріше за все,є певні нюанси.
-
Чому ні? Тут ваш вік нікого не цікавить. Головне бажання працювати. Знання англійської,або прагнення її вчити. І все буде добре.
-
Ви розумієте тут питання не в роках,а на скільки ви готові змінити своє життя,відмовитись від того,до чого привикли і чи треба воно вам..бо тут все буде по іншому,по новому починаючи з мови і так далі...як що ви готові практично почати життя з нуля,то вік Вам не завадить,роботу можно найти в любому віці,я бачила тут жінки мабудь років по 70 і працюють ще.
-
Я говорю про майбутній пенсійний вік, який наближається. Своє житло в кредит, а потім ? А якщо здоров'я підведе? Яка пенсійна програма? В якусь хвилину прийшла ця думка - я в ступорі. І зараз думки зависли, розгубленість ..... Можливо хто вже моніторив це питання? Раніше здавалось, що все попереду, а тепер.......
-
Якщо у вас є бажання і натхнення - то дійсно, все попереду. Мені 47 і звичайно, я моніторив пенсійне питання. Пенсійних програм - дуууууже багато. І також є програми нарахунок втрати працездатності. Але перш за все запитайте сама в себе - а чому Канада?
-
Напевно, залежить від конкретного магазину. В костко на Весті вони були в грудні в такій ціні ,як ви пишете. Зараз немає.