Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ruslana
    wrote on last edited by
    Ну,якщо таке притаманне водіння,то мабуть ,не та країна для багатьох водіїв🧐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    JM
    wrote on last edited by
    110 здебільшого, але 110 - це мінімільна швидкість авто в крайній правій смузі, зазвичай всі їдуть 120 і більше ) Проте зауваження слушне, багато зараз критикують ці обмеження бо вони приймались ще в 60-ті роки, а з того часу автотранспорт дещо змінився )
    1 Reply Last reply
    0
  • t5870287798T Offline
    t5870287798T Offline
    Tony Edmontana
    wrote on last edited by
    Навігація по каналах. t.me/worthitornotyeg - Основний канал про відгуки і ваш досвід. t.me/worthitornotedmonton - Чат основного каналу з відгуками, де ви можете обговорити конкретні пости і написати свій. t.me/ukrainiansinedmonton - Основний загальний канал з корисною інформацією на різні теми. t.me/ukrainiansinedmontonchat - Чат міста Едмонтон, де можна задати питання і просто спілкуватись.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1886804898T Offline
    t1886804898T Offline
    Елена Кохановская
    wrote on last edited by
    Мене цікавить чи відмінять песель укр, якщо буде канадська віза?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1909299254T Offline
    t1909299254T Offline
    Leyla Benayssa
    wrote on last edited by
    Я їзжу автобусом і не можу сказати,що погано. Зрозуміло,що автомобілем і зручніше і скоріше,але як нема...по гугл карті я даю маршрут і мені виходять варіанти,так з пересадками,але все так,щоб максимально зменшити час очикування. Так що я не скажу,що транспорт гірший ніж в Україні. Так як що ви живите на підні міста,а робота на півночі,то 2 години як мінімум добиратись,тут я згодна,що чим ближче робота до житла,тим краще
    1 Reply Last reply
    0
  • t5870287798T Offline
    t5870287798T Offline
    Tony Edmontana
    wrote on last edited by
    Все залежить де робота і де житло, є райони що магазин у 2-3км (тягнути на собі всі продукти не дуже комфортно), є робота у індустріальних районах де з зупинки ще пиляти до роботи кілометри 2. З гори ще накинути морози і в цілому ситуація не дуже хороша. Не завжди є робота під домом і дім біля роботи. Якщо брати порівняння з Європою, то транспортна інфраструктура дуже слабка Я кажу чисто за Едмонтон, не знаю як у інших містах
    1 Reply Last reply
    0
  • t5870287798T Offline
    t5870287798T Offline
    Tony Edmontana
    wrote on last edited by
    Рапорт за 2019 рік www.edmonton.ca/ets/transit-ridership-reports Це саме кількість поїздок, навіть якщо люди їздять тільки на роботу і назад то ділимо на 2 і виходить 110000 людей користувалося публічним транспортом (це за умов що всюди хотять пішки і їздять тільки на роботу) У Едмонтоні на 2021 жило трошки більше мільйона людей І якщо все страшно округлити і не брати інші ньюанси до уваги, то публічним транспортом користується максимум 10% людей у місті Едмонтон
    1 Reply Last reply
    0
  • t1909299254T Offline
    t1909299254T Offline
    Leyla Benayssa
    wrote on last edited by
    Ну добре...і що?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5870287798T Offline
    t5870287798T Offline
    Tony Edmontana
    wrote on last edited by
    В документі з сайту є найпопулярніші лінії і це з домінуючим відривом лінія Університет (студенти) Тому у публічний транспорт не інвестують , бо популярність низька і немає сенсу додавати нові лінії для однієї людини на годину Я це все розписую щоб люди зрозуміли як виглядає ситуація і з статистичними даними Це популярне питання, тому має сенс детально розписати Висновок. Варіант доїзду публічним транспортом підходить для тих у кого близько до дому робота і т.д
    1 Reply Last reply
    0
  • t1937809629T Offline
    t1937809629T Offline
    reckoner.
    wrote on last edited by
    5 тижнiв, Варшава
    1 Reply Last reply
    0
  • t5441590374T Offline
    t5441590374T Offline
    Ганна Генералова
    wrote on last edited by
    Я вклеювала 22 листопада в Варшавi 4 днi. Сьогоднi отримала запрошення на вклеювання вiзи в новий паспорт. Подзвонила посереднику через яркого вклеювала, сказав що зараз треба чекати в середньому 2 тижнi. То ж по- рiзному
    1 Reply Last reply
    0
  • t5441590374T Offline
    t5441590374T Offline
    Ганна Генералова
    wrote on last edited by
    В Варшавi через посередника 2 тижнi. Сьогоднi теж отримала запрошення, буду вiдправлять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, підкажіть, мій контакт в Польщі отримав 3 паспорти на вклейку, відправляє їх до візового центру, оплачує 3 послуги зворотньої доставки кур'єром,  вкладає записку з адресою зворотньої доставки, чеки про сплату і чекаємо. Правильно ж , якщо поштою все відбувається, йому не 1 від нас ніяких доручень для отримання посилки.  Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t404793252T Offline
    t404793252T Offline
    Алинка Хожиматова
    wrote on last edited by
    Добре дякую, і тоді я зможу виїхати з Канади и приїхати назад?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii Plisov
    wrote on last edited by
    Доброго дня,підкажіть може хто проживає,або має досвід переїзду в Нью-брансвік,ваше враження,з дружиною плануємо поїхати туди
    1 Reply Last reply
    0
  • t5870287798T Offline
    t5870287798T Offline
    Tony Edmontana
    wrote on last edited by
    Можливо є сенс пошукати типово Нью Брансвік групи на фб ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t793910104T Offline
    t793910104T Offline
    Тарас Прокопик
    wrote on last edited by
    Також є група в телеграмі «Українці в Нью Брансвіку»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олексій
    wrote on last edited by
    Підкажіть будьласка, чи підходить адреса квартири яку я орендуватиму на AirBnB для оформлення всіх необхідних документів? Та як потім змінити адресу коли вже буде постійне житло? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Так підходить, потім бігати по всім інспекціям, та міняти адреси,( це банк, права, страхова і тд) Ще є послуга оренди поштової скриньки на пошті( це тільки для кореспонденції зручно) однак в страховій, правах(ід), банку треба поновлювати адресу..
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Прошу усіх, ще раз: З наданим для Вас прихистком в Європі, відкриваючи візу в Канаду по програмі CUAET, Ваш прихисток нікуди не дівається, можете їздити додому ( Україну) чи по Європі. Проблеми з ПРОДОВЖЕННЯМ Вашого ПРИХИСТКУ, будуть проблеми з ПРОДОВЖЕННЯМ!! бо у Вас вже є CUAET ( віза). Хтось тут питався за Песель Укр, У моєї жінки Песель Укр, Вона вільно їздила в Україну( ще у жовтні) у неї на той момент була відкрита Канадська віза, показала на границі дію ПЛ, та все ок було, назад в'їхала без проблем.. При відльоті з РП до Канади, показала знову Дію ПЛ, і усе ок!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags