Канадський Марк Chat
-
теж послухаю - бо якраз сьогодні прийшов запит на вклейку
-
Румунія - місяць нам вклеювали
-
Доброго дня ! Підскажіть будь ласка гарний Канадський сайт з працевлаштування , де реально знайти роботу дистанційно в Канаді , живучи в Україні. Дякую !
-
про це багато писали тут вище - і в фейсбуці повно груп, де це питання обговорювалося. знайти роботу віддалено - практично нереально. роботодавець хоче мати конкретного працівника у конкретний час. а не чекати, приїдете ви колись чи ні. (не ви конкретно - будь-який працівник)) хіба що ви працюєте в айті або маєте якийсь супер професорський ступінь і вас запросять викладати в якийсь коледж)
-
Дякую за відповідь ! Я інженер-будівельник ! І мені пропонували вже роботу в Канаді, але через посередників. Я хочу вийти на прямого роботодавця
-
успіхів вам!
-
В Таиланде вклейка 3 дня
-
Я написав, транспорт поганий, шукайте житло ближче до роботи
-
110 максимум Їздять 113-117 ( до 10км ще безпечно)
-
Дюссельдорф. Вже 6 тижнів. І досі немає.
-
З продовженням невідомо, писали люди що відмовляли, але просто так не алуньовують
-
Я принаймні на такі пости чи повідомлення не натикався
-
Indeed, Alis
-
😧 такі відстані волочитись на 110 це ще той мозахізм, тим паче по таких дорогах і на авто об'ємом більше 3
-
Поліції на швидкісних дорогах вистачає + стоять фоткають Їздив 300км , то в одну сторону особисто бачив як трьох стопнули і назад 4
-
В США теж культура водіння, але в більшості штатів обмеження в 180 км/год, і в Німеччині культура водіння, а там взагалі обмеження на автобанах відсутні