Канадський Марк Chat
-
Тобто просто подали ще одну заявку на всю сім'ю? А зі старою що?
-
Друзі, хтось вже подавав аплікацію на 500$ - компенсацію за оренду? Система видає помилку «Error—ERR.210» Помилка означає що немає податкової декларації в базі, за рік чи два. А де ж їй взятись)
-
Подати в консульство в Канаді на продовження паспортів за пару місяців
-
Доброго вечора. Підкажіть чи буде безкоштовний ОНІР, якщо прибути після 31 березня. І яка ситуація з лікуванням онко.
-
Спочатку треба Заповнити форми на виплати на дітей, GST/HST та CAIP Climate action incentive payment для неодружених осіб, сімей без дітей та з дітьми.
-
Я вчора 1ша спроба видало помилку, а 2а спроба успішна. Ви не пробували ще раз?
-
А коли ви на 500₴ подавались?
-
Дякую за відповідь! Ми вже відправили, але тижні три як, мабудь ще не обробили
-
Сьогодні відео Марка побачив то ще раз спробував, не проходить. Та я думаю поки воно з Альберта до Вінні доїде та вони оброблять то місяць півтора пройде точно)
-
Привіт всім 🌹. З недавньої пори знаходжусь в Канаді. За професією я психолог, арт- терапевт. В Україні працювала на себе, в приватному кабінеті з дорослими, підлітками, дітьми, з особливими дітьми. Стаж роботи 12 років. Зараз продовжую працювати онлайн ( консультації, терапія...) і шукаю постійне місце роботи в Канаді, бажано онлайн. Англійська на низькому рівні, але все роблю для її покращення. Якщо вам потрібна психологічна допомога, чи знаєте кому потрібні послуги україномовного психолога, чи бачили об'яви працедавця - буду дуже вдячна за таку інформацію. З повагою, Світлана.
-
Добрий вечір, шукаю кімнату в Торонто для 1го хлопця, 28р не палю, якщо хтось здає або знає людей які цим займаються напишіть будь ласка, буду вдячний за інформацію.
-
Ось тут можна пройти обстеження
-
Мені дали через 5 днів хоча казали що треба чекати 10 днів
-
-
В аккаунті Гугл в плеймаркеті і т.д