Канадський Марк Chat
-
Може спробувати спочатку регіон в аккаунті змінити на Канаду. В Apple Store, теж не було багатьох додатків , або писало що не для цього регіону , змінив і все ок
-
Зараз через дію , можна якось довіреного кермувальника вписати. Може допоможе таке
-
Зверніться в магазин ,,Орбіт,, до пані Люби. Все оформите там же на місці.
-
Якщо ви не лікар зі світовим ім'ям, то ні через рік, не через два і навіть не через три- працювати лікарем ви тут не зможете. Треба пройти певний шлях. Але вам, молодим, це завиграшки.
-
Тут трохи інформації почитати mcc.ca/about/route-to-licensure/
-
Я чув декілька історій, що лікарі йдуть вчитися на щось простіше. X ray technician, dentist assistant, щось що займає менше часу.
-
Хтось знає за повторну подачу заявки на КУАЕТ, бо подавались сім'єю ще в вересні - тільки дружині прийшло, за днів 10. Якщо ще раз подати себе і доньку? Чув що може допомогти, чи не буде проблем?
-
теж цікавить це питання Підкажіть будь ласка
-
По старій заявці сину дали візу 10 листопада( 3 роки малому) . А ми чекали і десь на початку грудня заповнив від себе заяви ( я та дружину) і 17 грудня отримав відповідь. Порадило мені агенство це зробити бо ті заяви перші довго розглядаються, а нові подачі швидко. Ризикнув хоча на сайті написано що подача одноразова.
-
2 місяці усе, включно з очікуванням біометрії і з відправками документів через DHL i Нову пошту.