Канадський Марк Chat
-
Дякую за відповідь
-
Ніби то ж на почту він приходить і починає він діяти після того як ти заїхав в Канаду , але він пов'язаний з візою.. питання в тому що скоріш за все можливості зараз приїхати не буде, вона буде пізніше і цікаво чи сможу я наприклад там зробити новий паспорт і чи перенесуть вони ворк перміт залишок у новий паспорт чи ні
-
Доброго дня громадо. Хочемо з дружиною та маленьким сином. При їхати 16 березня до Калгарі, по CUAET. Чи є ще можливість отримати в цьому місті житло на 1-2 тижні безоплатно ( поки документи і житло знайдеш). Може є якісь організації, які допомагають з цим. Дякую за відповідь.
-
Хей, привіт! Чи тут є хтось з хто пішов навчатися в університет (зокрема, особливо цікавлять ті хто в містах Монреаль та Квебек Сіті)? Напишіть в особисті, будь ласка
-
Звісно варто зняти Аірбнб, на тиждень, придивитися та потім знімати
-
Щиро вітаю Марка, ( передивилась всі його корисні відео), і всіх учасників групи. Ми сім'я з України, у нас 3 діток, найближчим часом плануємо переїзд до Канади в Едмонтон. Хто може допомогти, порадити україномовного ріелтора, чи можливо свій шлях зняття житла. Розумію що на безкоштовний готель нема що розраховувати, і на хост сім'ю також. Мені пишуть в особисті що потрібна предоплата на 6 місяців, вже, але я боюсь шахраїв, і районів міста не знаю, і школи обрати дітям потрібно. То чи варто платити, не бачучи будинок, чи є інші варіанти як зняти житло тимчасово на 7- 10 днів, а вже по приїзду орендувати довгостроково? Дякую всім за поради.
-
Це для тих, хто не хоче, щоб контраст після України був великий
-
Маєте рацію