Канадський Марк Chat
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Якщо чоловік з дружиною будуть працювати, все буде ок. У нас також троє дітей, працювали, виростили, заміж віддали. Якби здоров'я тільки було і щоб не лінилися.
-
Ви такі цікаві якісь. У листі що вам надійшов щоб забрати паспорт все вказано. Ви одразу наїздом на групу що ніхто не хоче підсказати. Не робіть так, у візових центрах все вказано. Читайте, перекладайте і не надійтесь на групи
-
Попробуйте дозвонитись у ту мережу де ви брали таксі і пояснити свою помилку і ситуацію. Таксист не повинен був цього зробити.
-
Все таки подзвоніть і скажіть. А там буде що буде.