Канадський Марк Chat
-
Не вистачить. Можливо повезе і не буде черги, але розраховувати на це не варто.
-
В Канаді
-
Всім привіт , може хтось знає сайти , інтернет магазини , де можна заказать переходник с английской розетки на европейскую
-
нажаль програмою скористались не ті, для кого вона була розроблена
-
а потім сидять і коментують тут, що не варто їхати... огидні
-
приїхало +100500 людей з Польщі чи інших країн Європи, які НЕ тікали від бойових дій в Україні, а ті для кого ця програма була створена, здебільшого сидять і чекають коли на голову прилетить
-
www.canadiantire.ca/en/pdp/maple-leaf-international-universal-travel-adapter-plug-w-4-usb-charging-ports-0765930p.html
-
я б сказав більшість.
-
Однозначно я десь писав про це вище. Що цільова аудиторія ще в Україні, і це одні з найкращих представників України - з освітою, мовою, мотивацією приїдуть, можливо 2-3 хвилею (з весни- літа 2023) , якщо зможуть, звичайно. А поки що до того так, "шаромижники" в більшості. Шукачі пригод, ресурсів та халяви. здебільшого. Не всі, звичайно, але багато. Ну по крайній мірі, 22.тис у"біженців" з США (сухопутним шляхом) які там вже роками не полінувались приїхати за фінансовою допомогою. Виражаю їм весь свій негатив.
-
ой лишенько... бідолашні... напевно флоридський арт-обстріл створив нестерпні умови, щоб ніжитись під пальмами
-
Знайдіть на гугл карті ортодонтію і задайте це питання їм. Ми маємо також таку необхідність. Написали Канадському Ортодонту , він відповів, що треба взяти від нашого теперішнього лікаря картку лікування і приїхати продовжити лікування.
-
Шукаю в Калгарі кімнату або квартиру. Якщо хтось може допомогти, допоможіть
-
Good day. We are a couple from Ukraine, we arrived yesterday evening and are looking for accommodation. We do not smoke, do not drink alcohol and do not have pets. Regarding payment, I can assure you that there will be no problems with us, we just need a signed contract for accommodation. We are satisfied with your price, if you do not mind we would like to inspect the living space. Thank you.
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️ 4132827018343573
-
Ну ми як раз ті...ми з Харкова,син нажаль остався,а я з доньками тут і подались ми ще у квітні 2022 і я знаю ще людей які саме з України виїхали. Ну і ті що з Польщі поїхали сюди звільнили і робочи місця і житло для тих,хто виїхав у Польщу із зі війни,але не насмілились їхати так далеко,так що програма своє діло робить...а є такі,кому нікуди вже вертатись з Польщі...так що не поспішайте з висновками.