Канадський Марк Chat
-
Добрий день чат маю питання бо зараз дивлюсь як оформити CUAET і бачу що оформлення починається від старшої особи.В моєму випадку мені зараз 17 років,чи можу в такому разі пройти цю верифікацію і не будуть до мене питання?
-
Всім доброго дня) Можливо хтось знає ,чи треба так само новонародженому робити візу по програмі CUAET чи можливо є інші якісь варіанти,якщо батьки вже мають візи?
-
Доброго дня! Обов'язково потрібно оформити заявку дитині, виготовити паспорт чи вклеїти фото до паспорту батьків і можна не чекати request, відправити паспорт з копіями віз батьків
-
Якщо я зараз пройду верифікацію бо я планую по просту оформити тому що є можливість.
-
Проблема в тому що авторка каже в відео що в першому полі прописка а в другом якщо я на территорії європи писати актуальну інформація де проживаю а система не пропускає
-
Бо в відео авторка натупила бо зробив і так а далі пройти не можу до біометрії
-
Error: Countries or territories of residence - One entry must be your current residence which is set to ongoing питання в першому полі потрібно вписати прописку чи в другому?
-
Доброго ранку друзі, підкажіть в Едмонтоні де є обмінник з вигідним курсом .Потрібно обміняти американський долар на канадський. Дякую
-
autotrader.ca
-
Так, ми з чоловіком летіли
-
Хоть би один дякую написав 😂 ох уж і українці..
-
Секунду..