Канадський Марк Chat
-
Пароль
-
пароль я вже не можу відновити
-
пароль чи ворк перміт?
-
Перевірте в готелі також. Подзвоніть туда і спитайте обов'язково. Також дзвоніть ще в службу цього таксі і поясніть ситуацію. Якщо люди їх знайшли, то такі документи повертають в поліцію. Надіюсь все у вас налагодиться. Успіхів🙏🙏
-
Багатьом він взагалі не приходить. Отримують і без нього
-
Вот силка на безплатний преміум 👌
-
Join me on Drops, the fun way to learn a language for free! invite.languagedrops.com/js4WqejT8eKMxfL4A
-
Привіт Український народ, хочу поділитися досвідом, може комусь допоможе, у мене та у дружини, вклеєні візи в лютому, у сина йому 3 місяці немає відповіді, класика, тиждень тому почав писати листи по одному на день, на [email protected] .ca, сьогодні прийшло запрошення, надсилав лист у вільній формі, і документи, фото паспортів мій та дружини, плюс фото вклеєних віз. Хай щастить ✌️
-
Не потрібен, три дні тому летів ніхто з 15 людей не давав і не просили ці листи
-
Добрий вечір, які документи потрібні на подачі на вклейку. Тато їде в Чехію, хочем знати що необхідно
-
Менi з жiнкою приходили всi листи на мейла а на сина (1 рiк) так i нiчого не було, в Варшавi в вiзовому центрi сказали чекати все те саме що i нам приходило тiльки на дитину. Знайомi Мали таку саму ситуацiю що батькам пришли запити а на дитину нiчого то вони вислали паспорти та отримали вiзи на всiх i на дитину. То ми рiшили теж так зробити i ось в лютому получили 3 паспорти з вiзами.