Канадський Марк Chat
-
Швидше ніж за 72 години система не пропустить
-
Я можу сказати за компанію, де працюю я. Тут я місця для чоловіків і жінок. Робота - м'ясний цех. Але я працював в Україні... Тут краще. Точно краще. Тут обладнання, тут безпека. І, головне, якщо жити поряд, то дуже гнучкий графік. Жінка може прийти на роботу, потім вискочити додому, випустити дітей в школу і вернутись. Втративши тільки трошки часу. І тут цінують людей. Англійська треба, але не критично. Досвід теж бажано, але не критично. Кому цікаво, пишіть, я спитаю всі ваші питання у відділі кадрів. І так, русні тут нема))))
-
Добре Мені Канада вже подобається . Бандерштат рідні краї. Дякую Дуже Павло
-
Забув сказати. Мене на авто за рахунок компанії возили по всім документам. І платили мені в цей час гроші. За житло я ще навіть не платив, ніби перші півтора місяці фрі. Їжі мені купили на два тижні стільки, що я от починаю її додати через місяць. Медицина тут дуже непогана, можна назбирати на зуби, наприклад, за рік приблизно під 2 тиші. Або спустити на окуляри. Просто специфіка в тому, що треба планувати. В общім в мене на каналі буде більше інфи про бенефіти, кому цікаве життя в глибинці Альберти, прошу. Марк, до речі, підписався