Канадський Марк Chat
-
Підскажіть будь-ласка, ми зараз а Монреалі, в суботу летеми до Едмонтону, ми вже майже 2 тижні в Канаді, чи потрібно нам звертатися до ветеринарного лікаря щоб він оглядав нашу собаку знову? Ми робили це 2 тижні назад в Європі
-
На початку війни , не видавали паспорти і тому фото дітей вклеювали в паспорт батьків. Ми таке проходили. Якщо наданий час видають паспорти то скоріше завсе вам фото дітей не вклеять. Точну інформацію вам нададуть у паспортному.
-
Друзі, може хтось продовжував закордонний паспорт у консульстві, при подачі на візу писали який супроводжуючий лист для того щоб візу видали на довший термін ніж дата важкості паспорта (мій наприклад закінчується у вересні 2022 року)
-
Так. І ще памятайте у вашому паспорті повинні бути чисті сторінки для віз.
-
Я продовжувала паспорти дітям в посольстві, просто поставити штам і там написали до якого числа. І цю сторінку теж додавала. Якщо Ви про це питали
-
Ми були в той час в Чехії і була жива черга. Але звичайно, якщо є можливість, то краще призначити зустріч
-
Друзі,хтось подавався на вклейку візи у Дюссельдорфі?Була там на біометрії, спитала чи можливо власноруч привезти паспорт на вклейку, сказали "так". Вчора привезла паспорт, робітник сказав покласти конверт у поштову скриньку, написавши eлектрону адресу, телефон та зворотню адресу. І все!Нібито для українців безкоштовна доставка.Звісно здивувалася. Поки поверталася додому, прийшов лист на електрону пошту:до сплати 20 євро за відправку паспорта, трекінг номер начебто є. Добре,може щось переплутав хлопчина. А сьогодні спробувала сплатити ці гроші у банку і виявляється,що в письмі немає ніяких реквізитів до сплати🙄. Дзвоню на номер у листі, зв'язують с посольством Канади, але у Індії!. Дзвоню, пишу до VAС у Дюссельдорфі і нічого, ніхто не відповідає. Порадьте, що робити?!
-
Добрий день! Я здавала свій паспорт в Дюсельдорфі і мені також приходив лист на сплату 20 євро ,але я нічого не платила просто забрала свій паспорт.
-
Друзья. У меня вопрос такого характера. Может кто старкивался.
Мы с супруглй планировали в этом году, летом в Украине расписываться. Но сейчас понятное дело планы эти ушли в след за русским военным кораблем. Может кто знает, возможно ли это сделать тут в Канаде и если да, куда это надо обращаться?