Канадський Марк Chat
-
Ось про заміну на території Канади інформація. Різниця є тільки в тому що заплатити треба буде 100 канацьких щоб вклеїли. Але при допомозі 3000 не думаю що це буде велика страта www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html
-
В Україні наскільки я знаю вже досить давно діє правило що під час руху дитина в авто повинна бути в автокріслі. Пані часто викладає такі відео і в коментарях неодноразово люди їй про це пишуть. Але аргумент від неї просто незмінний що дитина в автокріслі не хоче їхати😂
-
Опинившись вже тут в Канаді я би хотіла щоб кожний українець приїхав і деякий час покатався на місцевих дорогах та навчились їздити 50км на годину. І всі тут встигають, спокійно між рядами перестроюєшься, і ніхто тобі не сигналить, і ніяких аварій, і отримуєш кайф від їзди по місту
-
Про своє житло розповідала вже 2 рази тут, нічого не змінилось. Ціни на їжу можно подивитись в Інтернеті, як це робила я до того як сюди приїхала. Просто подивіться по карті які є супермаркети у обраному місті в Канаді та заходьте на їх сайт, майже у всіх є ціни. Вибачте, але я не буду ходити з камерою по маркетам та складати вам меню) Вам все це потрібно буде робити самостійно для того щоб розібратись у місцевих торгових марках, цінах та вазі. Так перші походи в магазин будуть важкі із витратою часу, але вже на 3-4 раз буде легше. Про роботу також вже казала, що поки навіть не шукаю, тому нічого не підскажу
-
Я з 2015 року не проживаю в Україні, й можу вам сказати що українці за кордоном в більшості випадків дуже ввічливі, привітні й з повагою відносяться до правил тої чи іншої країн, ( це стосуються тих громадян які переїхали на зовсім або планують лишитися ха кордоном), а людей які приїхали на час одразу видно. Це не стосується кожного
-
Слава Україні!