Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 194.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t576134988T Offline
    t576134988T Offline
    Stanislav Vinnytskyi
    wrote on last edited by

Коли я приїхав до Польщі перший раз мені на роботі запропонували випити горілки, я звісно відмовився, а до так ти ж з України.... І тоді мені перший раз заболіло що про націю так думають

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

Так само ), було але на особистому прикладі зробив так що завжди поляки з якими я й досі спілкуюсь, завжди кажуть що українці не п’ють не палять та займаються спортом й розумні й вічливі , так дуже багато українців які тільки мат через мат п’ють та роблять незаконні речі. Як себе поставиш так й про націю будуть мислити

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

В мене знайомий відправив родину до Вени, там люди мислили що ми їдемо як сирійці, а виявилось що вдягнені круто, всі з крутими телефонами, знають англійську мову, вічливі вони в шоці були як він розповідав, то як необізнані люди у Світі про Україну

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Bardachev
    wrote on last edited by

В Канаді теж часто порушують ПДР, просто тут значно більші штрафи і поліція добре працює/слідкує за їх дотриманням.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

Це Вікторії не потрібно, їй знайшли квартиру, возять на авто, та вона не шукає працю може собі дозволити 😬

1 Reply Last reply
    0
  • t5140875332T Offline
    t5140875332T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by

Тож, не потрібно робити судження, якщо ви давно не живете в Україні. Українці давно змінилися, ми теж часто їздили закордон, ходили в театри, читаємо книги, знаємо іноземні мови і несемо українську культуру. Фактор того, що є різні люди, різне виховання і різні життєві обставини. І все це не дає право говорити, що хтось кращий, а хтось гірший. Просто - різні, як і кругом. Але відсутність покарання або можливість відкупитися в Україні за порушення правил дається в знаки!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by

Я зараз не зрозуміла цього тексту… так, в мене тут є друг котрий дуже мені допоміг з переїздом та життям у Канаді, це погано? Чи я не повинна приймати допомогу близької людини? Чи може ви б не прийняли допомогу близького друга?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

Меньше тексту)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

Якщо у Вас багато часу вільного то розповідайте що й як там, а то багато тексту а інформації нуль, не вистрибуйте з трусів, а то такі «возмущоні» 😂😂😂

1 Reply Last reply
    0
  • t2046499484T Offline
    t2046499484T Offline
    Оля Г
    wrote on last edited by

Хто в Торонто подавався на Канадську медичну карту,скільки зайняло часу?

1 Reply Last reply
    0
  • t5037740201T Offline
    t5037740201T Offline
    Діана
    wrote on last edited by

В Торонто не подавалась але загалом це бере до тижня часу.

1 Reply Last reply
    0
  • t2046499484T Offline
    t2046499484T Offline
    Оля Г
    wrote on last edited by

Ясно.Дякую

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by

Як не гарно з вашого боку… Гортайте чат і побачите що інформацію я надавала і доволі корисну, просто потрібне вміння користуватися інформацією. Вибачте що не можу за вас знайти вам житло, та оформити за вас оренду, а також знайти за вас роботу, це вже особистий шлях, котрий проходить кожний самостійно користуючись отриманою інформацією, в тому числі і у даному чаті. І зауважте, що всі хто приїхав у Канаду стали писати у даному чаті менше, тому що час витрачається на облаштування життя у новій країні. І важливо: моє особисте життя ніяк вас не стосується тому, будь ласка, коментарі про мій вільний час залиште при собі, дякую

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

10 хвилин завжди знайдеться, ніхто не просить, а тільки ваше враження, якщо не має бажання то ви його тільки що повідомили.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by

Гортайте чат, будь ласка. Враження та свої спостереження навіть сьогодні писала

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G
    wrote on last edited by

Тим паче он який текст пишете величезний ), але в цьому величезному тексті стільки цікавого могли написати про життя щоб хто їде орієнтувалися.)

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by

Ви головне читайте, щоб не втратити важливу інформацію для життя, бо вона не завжди буває по пунктах та коротко

1 Reply Last reply
    0
  • t5140875332T Offline
    t5140875332T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by

Victoria, якщо у Вас багато вільного часу, то можна написати свої висновки, де краще робити закупи (дешевше, якісніше), якісь невеличкі лайфхаки додали. Ми чекаємо на візу уже другий місяць і не пропускаємо жодної цікавої інформації, яка б допомогла якомога швидше адаптуватися в Канаді.

1 Reply Last reply
    0
  • t5140875332T Offline
    t5140875332T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by

До речі, чи є тут такі, що вже отримали візу і чекають безкоштовного квиточка? Сьогодні є така нагода: запуск програми Ukraine2Canada, відкривається реєстрація на 500 квитків о 17 годині за європейським часом. Успіху!!!!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor
    wrote on last edited by

Привіт, в мене теж таке питання

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.