Канадський Марк Chat
-
Відпочинете. Я з вами на ти не переходив. І ще раз повторюю, цей чат не просто базікання. А допомогти людям. Якщо хочете поговорити, багато інших чатів.
-
Базікаєте ви, а я розмовляю. Ще раз повторюю. Трошки тише з розмовами до людей. Відноситесь поважніше до людей. Бо враження, що ви не українець, а орк. І ні, я не в Украіїні. А тут вже писав і якщо треба буде доповнення напишу.
-
youtu.be/pjqlEaKWck4
-
Плюс їхати в Польщу для того це теж витрати
-
Так інформація про працю: Канадці таку інформацію надали - In Guelph there is Linamar and Hitachi. На ці два підприємства можна спробувати влаштовуватись на постійну працю фул тайм. Кажуть дуже гарна праця й постійна. ( Гуельф - Онтаріо, Хітачі та Лінамар підприємства ). Також біля міста Windsor підприємства по виробництву продукції. Це на всяк випадок.
-
«Дякую за підтримку», в лапках. Якщо в чомусь звинувачуєте читайте повністю всі діалоги, а не берете й вириваєте з контексту. Питання було з самого початку поділитись досвідом що й як на що була відповідь від дівчини самі читайте бо я сама читала все в інтернеті. Й почалось. Приїзджай Марк до Києва краще побачиш чому ті хто в Україні потребують й прохають у людей які там всю інформацію яка їм знадобиться не тільки з інтернету а й з власного досвіду.
-
В цьому чаті всі українці які потребують допомоги. І ніхто не говорив як хто приїхав і за який рахунок.