Канадський Марк Chat
-
Мене попросили просто з чемодана витягти зайве і я в суку склала і в руках несла,про доплату нічого не казали,навідь в мене всеодно трохи більше ніж 23 кг було. В Торонто така ж історія.
-
😅ой
-
Та я вам дякую,ну буває і таке😅
-
If you are staying in Banff National Park without a car and want to visit Moraine Lake, Roam Public Transit departs from both Canmore and Banff to Lake Louise. Book a 'Super Pass' which will then allow you to use the Parks Canada lake connector shuttle to Moraine Lake. Reservations can be made on the Roam Transit website, and we highly recommend booking in advance to secure a seat on your desired date. Book here: roamtransit.com/ During larch season, which is late-September to early-October, Roam Transit operates a route directly to Moraine Lake from Banff. Seats on these buses fill up fast during the short hiking window, so ensure you plan ahead and book in advance. Learn more: bit.ly/3IILnfJ #MyBanff
-
Можна обміняти показавши дію в Самкачевані і Манітобі. Знаю люди робили
-
Дякую!!
-
01.06 в школі Langhouse стартує літній онлайн-курс "БАЗА ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ" ❗️ За 3 місяці ти навчишся: ✅ Чути мову! Почнеш сприймати і розуміти мову на слух. ✅ Пам’ятати! По 20-30 нових слів на кожному уроці - суперлегко😉. ✅ Говорити! Відразу будувати діалоги і речення, бо ми це робимо з першого заняття🦸♂️. 💰Вартість 1250 грн/місяць або 3750 грн/весь курс 👉Тестування та пробний урок БЕЗКОШТОВНО! 📳 Пиши: +38 067-5-157-157 (Телеграм) або @zolotaiko (Телеграм)