Канадський Марк Chat
-
Я не в Лондоні. Хочу відправити поштою. Можна в VFS відправити звичайною поштою і сплатити послуги кур'єра VFS лише за повернення паспорту після вклейки? Я перший раз це роблю, тому питаю. Про консульство не знаю. Хіба не там де відбитки здавали, туди і відправляємо у візовий центр?
-
Краще звяжіться з VFS і уточніть всі деталі, бо бути за кордоном і бути в Україні, то різні речі! З України я особисто надсилала Укрпоштою, а повертала Глобал Пост. Але за кордоном ви маєте бути певні, що паспорт точно дійде у два боки, бо бути без паспорта і там його поновлювати така собі ідея!
-
Вітаю. Мені потрібно написати дозвіл, завірений нотаріусом в Україну. Це треба в консульстві робити? Дякую
-
Зазвичай цей лист , приходить одночасно з реквестом Ми в минулому році , чекали майже три місяці. Є люди які чекали , 8+ місяців
-
Дякую!
-
Якщо ви в Едмонтоні , зверніться в Орбіт. Там допоможуть
-
На сайті Альберти є список країн права яких обмінюються без екзамену. Як Данія туди не входить, то прийдеться здавати теорію і якщо захочете повноцінне посвідчення - роад тест, це в будь-якому випадку не з нуля!
-
Увага, увага! Вже за 10 днів, в перший вихідний червня, грандіозне авто шоу! Не пропустіть. В на каналі вже є звіт про минулорічне. Отже: розраховуйте на весь день, суботу. Ввечері драгрейсинг. Беріть теплу одежу теж, атже там вам не тут. І вітер може бути холодним. Беріть їжу і напої, бо ціни, хоч і будуть гуманніші, ніж тут, але воно вам треба? Зустрінемось в графстві Колінних Пагорбів, в місті Три Пагорби. Посилання нижче. www.festivalseekers.com/festival/three-hills-cruise-weekend http://www.threehillscruise.ca/home.html #cars #smallTown
-
По Датських правах - 90 днів
-
Співробітники урядового центру зайнятості Regatta Plaza в Сент-Джонсі та Асоціація нових канадців разом пропонують українцям адресні послуги з працевлаштування. Через новий Ukraine Job Connect співробітники працюють з українськими новоприбулими, зв’язуючи їх із роботодавцями. Ці послуги також доступні в усіх 19 центрах зайнятості по всьому Ньюфаундленду та Лабрадору. Підтримка працевлаштування, яку пропонує Ukraine Job Connect, включає: ✔️ 42-тижнева субсидія на заробітну плату (до 12 доларів на годину для відповідних роботодавців); ✔️70 відсотків протягом перших 14 тижнів, 60 відсотків протягом других 14 тижнів; і 80 відсотків для третіх 14 тижнів); ✔️ Короткострокове навчання (наприклад, підготовка до роботи в будівельному секторі, роздрібній торгівлі чи ресторанах); ✔️ Підбір кваліфікованих українців до роботодавців, які бажають заповнити вакансії; ✔️ Допомога в оцінці кваліфікації, мовній підготовці та імміграції; ✔️ Допомога роботодавцям із послугами з поселення та навчання культурній компетентності. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦
-
Уряд Ньюфаундленду та Лабрадору оголосив 24 травня про виділення 11 мільйонів доларів для забезпечення постійним житлом та роботою українських біженців у всій провінції. Це оголошення, спрямоване на підтримку майже 2800 українців у провінції, включає додаткову житлову підтримку та нову ініціативу Ukraine Job Connect, щоб підтримати роботодавців у працевлаштуванні українців і підвищити загальну зайнятість у провінції. ✔️Були розроблені нові програми, щоб власники нерухомості вносили свої порожні будинки до бази даних Асоціації новоприбулих канадців, які намагаються знайти постійне житло. Допомога на переїзд для українців, які знайшли постійне житло - ✔️2000 доларів для тих, хто переїжджає на постійне житло в Сент-Джонс ✔️4000 доларів для тих, хто переїжджає за межі району Сент-Джонс ✔️6000 доларів для тих, хто переїжджає на Лабрадор, ✔️Власники будинків, які приймають українців отримуватимуть $1 000 на місяць протягом п'яти місяців. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦