Канадський Марк Chat
-
,,соціальна служба,, прийде до вас тільки тоді, коли дійсно будуть підозри на негаразди в родині
-
Тут дуже простий критерій пошуку- ваш бюджет і вимоги до комфорту. 3bdr апартменти- це зазвичай старі будинки з загальною лаундрі. Або не апартменти, а таунхаус чи будинок .
-
Я чув що анулюють ворк перміт. Для українців і так дали можливість пройти його після, а не до оформлення документів
-
Медогляд потріьно пройти протягом 90 днів з дня прибуття до Канади! Якщо ви матимете страховку MSP, то всі послуги будуть безкоштовними. Така страховка у кожній провінції має свої передумови доя її видачі! Але у всіх випадках має бути WP, якого достатньо у деяких провінціях для отримання страховки!
-
Ні, не для огляду. Точніше, не сугубо для огляду. Але без неї мед огляд не пройде. Мед огляд можна робити в Канаді. Зараз так вигодніше, бо на це вертають витрати. Але, не обов'язково чекати на саму картку, можна через один-два тижні прийти до Сервісу та запросити свій номер медичного страхування. З ним вже можна проходити мед огляд, та звертатися до медичної служби. (моя інформація з досвіду у провінції ВС, по іншім провінціям треба уточнювати)
-
В ВС навпаки, все безкоштовно, окрім ренгену. За нього доведеться платити, приблизно 150 CAD. Але потім пишите заяву, відправляється листа поштою, та протягом місяця-півтора отримаєте чек тією ж поштою. Чек або обналічуваєте, або ставите гроші на свій рахунок у банку.
-
Доброго дня. Я обміняла українські права. І мені пройшли GDL, а мали прийти full, так як досвід є більше 16 років. Я пішла в реджестрі спитатися, як Я можу обміняти, а вона перевірила і каже, що мої дані ще не обновленні. А як мені обміняли їх тоді.Тобто, Я віддала українські права, а тепер як Я маю доказати, що Я мала такий стаж водіння. Хто з цим стикався? Що вам казали? Як ви вирішили це питання? Дякую за відповідь