Канадський Марк Chat
-
Так, можете взяти такий кредит. Варіантів дуже багато. Це може бути і кредитна лінія і просто цільова позика
-
Вітаю! Таке діло,ми подавалися на фінансову допомогу і на дорослих все прийшло без усяких проблем,але на дитину не прийшло!Ми дзвонили багато разів так і ні чого.Говорять ждати і все кожний раз! А вже пройшло мабуть 2 місяці! Десь чув ,що є пошта на котру требо писати але не знаю яка хто знає напишіть будь ласка Всім дякую!
-
Доброго дня, всім здоров'я, маю питання до жителів едмонтона) де у місті можна викинути багато сміття? А ще є багато одягу і іграшок, в яких місцях можна віддати це на благодійність?
-
Будь що ви можете відвезти на eco station. Просто погугліть, яка найближче до вас. А якщо бажаєте, одяг , іграшки тощо можно відвезти до , наприклад, до найближчого value village. Варіантів багато
-
Два рази на рік , на вашому районі проходить такий івент, де ви весь свій хлам можете здати задурно. Бо на eco треба трохи заплатити
-
Дякую вам за допомогу)
-
як можна ці гроші повернути?
-
вдячний
-
Доброго вечора можливо хтось може підказати не можу зловити вільної дати в посольство в Торонто на подачу закордонного паспорта дітям.Чи можливо якось записатися чи потрібно їхати в живу чергу?Дякую
-
в 18,00 за гірським часом відкриваються слоти. десь штук 20 наготуйте інфо (імя, електронка, телефон) і ловіть часу маєте секунд 20-30