Канадський Марк Chat
-
З 10 - 7 жінок не повернулися до своїх чоловіків ( власний досвід - наші дівчата лише губи качають- краще б розум прокачали ')
-
О, дякую Там ніяких курсів проходити не треба?)
-
Проблема в тому — ти занадто дикий для цивілізованих людей
-
Господи Не вже ви всі такі тупі і не розумієте на які йц стадії розвитку знаходиться наше суспільство , так винні в цьому йобані росіяни , але ж і ми дозволили випускати в свою культуру та політику ...Та шо я тут розриваюсь- хто втік - красава - я хочу до вас у цивілізований світ)
-
Оцей чувак майстер спорту та неодноразовий чемпіон України з футзалу - мій друг ! І кожен рік не зрозуміло буде в нього команда на новий сезон чи ні - так і у всьому де жити , що робити бо то в нас революція то війна - так і життя пройшло не зрозуміло на що витрачено було наша енергія та праця - на те що може обізцінитися за день
-
Оцей чувак майстер спорту та неодноразовий чемпіон України з футзалу - мій друг ! І кожен рік не зрозуміло буде в нього команда на новий сезон чи ні - так і у всьому де жити , що робити бо то в нас революція то війна - так і життя пройшло не зрозуміло на що витрачено було наша енергія та праця - на те що може обізцінитися за день
-
Щиро вдячний!)
-
Тарас Васильович Кузь ( СК Енергія Львів ) youtube.com/watch?v=Bch-LdeV_kQ&feature=share
-
Безумовно, маєте рацію. Але в українців в Канаді свої проблеми, свої турботи, своє життя. Інші завдання.
-
Я скинув відео спортсмена- на ньому 108 прсмотрів , а на якійсь х.... 10008 бо це ж цікавіше)
-
Краще так
-
Через москалів та свою особисту вроду
-
Ми суспільство що ще не може розвинутись
-
Чим визнати правду
-
Звичайно - це легше всього
-
Ми просто тебе ігноруємо Змирись