Канадський Марк Chat
-
Як же ж ти дістав Випишіть вже хтось бан цьому придурку пʼяному
-
О це показовий вуйка панове - вирок - " під Бахмут" там воно все зрозуміє де живчик а не треба зробити щоб заснути- ви просто сільське житло що не бачило жодної революції чи тітушек- але буде кричати що воно українець - та нееее пора з цим кінчати , йобаних вуйок що попіднімали рік назад ціни для людей в хатах в 10 разів під Бахмут!
-
В них інші проблеми, я ж написав вище. До прикладу, минулого тижня відбулися провінційні вибори і в Альберті знов перемогли консерватори. А чому українці ,які обрали Канаду як своє майбутнє і майбутнє своїх дітей - мають вирішувати майбутнє українців, які залишилися в Україні? Чи мають вони на це право?
-
Так так Це вже розкажеш потім
-
Диви щоб я не був трішки злішим ніж у чаті бо я своє ім'я не ховаю і зброї для гостей в мене доволі
-
Вибори в Альберті мають турбувати тільки мешканців Альберти. Саме це я і зазначив в своєму коментарі.
-
Не - виборами в альберті
-
Що і як там все видно
-
Та ніби так. Лишень футболом
-
В мене га сторінці є відео зняте рік назад
-
Ти вже наговорив собі достатньо Кажеш з ірпеня з 9 поверхівки? Фото є твоє Вид твоїх занять є Чекай гостей з Катарсису Сподіваюсь там ти будеш такий самий хоробрий, як тут у чаті
-
А чим турбуватися????
-
Погранці- запроданці
-
В кого спалахи над будинками кожну ніч - турбуються футболом? Серьозно?
-
Вуйки- быдло
-
Чи наговорив того що нема ?
-
Де я збрехав?
-
І не ховайте своє ім'я бо я люблю таке
-
Вуйки чекаю на вас
-
Тим паче що я щаразттакий час відірвав голову а потім сказав що це кацапи були чи ще краще вуйки