Канадський Марк Chat
-
Я починаю розуміти, чому моя знайома, яка зараз в Польщі, сторониться українців, і розповідає, що зазвичай в українських колективах набагато більше випадків булінга. Навіть тут в групі хтось постійно намагається образити людину, яка задає питання, при тому не розуміючи всіх обставин. Чому не можна просто промовчати, якщо немає що сказати по суті...
-
Мені от просто цікаво, що є люди в Європі які навіть не мають коштів винайтяти хоть хостел? Чи просто всі халяви шукають. Кажу так, бо знаю багато прикладів, коли люди виїздили на тиждень в Польщу, брали допомогу і назад до Львова. Совісті у багатьох людей немає.
-
Цікавий тезис, а я думала люди від війни їдуть, а ні виявляється від влади🤔
-
Тобто з 1991 в нас все було супер, а от останні роки все пішло через одне місце🤔
-
Саме ця влада напряму здала москалям країну. Підписи президента стоять під призначеними прізвищами людей, які звітували напряму москалям. Це вже все доказано. І до сих пір ця влада призначає людей з рос. паспортами на керівні держ. посади. А скільки на війні млрд. грн. вже накрали... Ви можете спокійно найти всі документи в інтернеті. І це тільки те, що зара відомо. А потім вилізе ще більше.