Канадський Марк Chat
-
Кузьма був хорошим авторм і музичним виконавцем, як до речі і Зеленський коміком, та їхні політико-аналітичні погляди, мягко кажучи, бажають кращого. Прості відповіді на складні запитання це популізм, не раджу там шукати відповіді на історико-політичні процеси.
-
Віра і любов до конспірології це теж популізм)
-
Я порівнював їхні здібності до аналітики, а не хто що вкрав. Допоки не впіймали за руку не раджу розкидатись такими словами. А от вам, щоб розібратись "що до чого" рекомендував би не інтерв'ю Кузьми дивитись, а почитати Сергія Плохія (українського історика, діючого професора Гарвардського університету) чи Віталія Портникова (українського публіциста, журналіста та письменника) чи хоча б переглянути відео-курс лекцій з історії України американського історика, професора Єльського університету Тімоті Снайдера (є в українському перекладі)
-
Портникова дивлюсь. Чесно все по ділу. 10років дає на відновлення України, за умови що не будуть красти зовсім. Мені от цікаво, чи ви читаєте якісь дослідження журналістів розслідувачів? Коли я говорю вкрав, значить це підтверджено все документально. Звісно він сам особисто не буде красти. Є люди, які відповідають за конкретні напрямки деребану. Вже офіційно доведено, що на дорогах був відкати 30%.Тому і їх так багато будували і будуть будувати 🙂. Поляки навіть відмовляються приймати участь в наших тендерах.
-
Інколи дивлюсь звісно, і вкурсі більшості резонансних справ. Корупція нікуди не ділась з війною, а навпаки, нажаль.Але інакше і бути не могло, адже потоки грошей і витрат зросли, а контроль і гласність навпаки