Канадський Марк Chat
-
Нє, ну ціни як в Україні, то Ви мабуть жартуєте. Аренда точно дорожче. Сезонні фрукти і овочі в Україні дешевше.
-
Кавун коштує 30 грн/кг. Свинина 180 грн/кг. Молоко 35 грн/л. Куряче філе 150 грн/кг. Бензин 50 грн/л. Але співвідношення до з/п, звісно, зовсім інше.
-
Харківська область.
-
Жінка покинула чоловіка через надто великий хуй член. На Ямайці 32-річна жінка познайомилася з чоловіком і аж півроку він відмовлявся від сексу, запевняючи, що до весілля не готовий. Під час медового місяця жінка вперше побачила його арестовича та злякалась цього скарбу. Заявила, що такий величезний хуй не поміститься в жодну жінку. Козаки нашого каналу, а ви як справляєтесь з такою проблемою?
-
-
Ну з 18 року возив всю молочку, м'ясо, фрукти( усіляки банани і тд ж) майже все з Європи( продукти з Польщі) про хімію( Німеччина)то взагалі мовчу... Одежа і тд... П.с. свинина по 8 злотих (±60 грн) Курка шось в районі 4 ( четверті то взагалі по акції по 2.5( в районі 20 грн)) Не знаю що в Україні дешевше було) Хоча дивлячись з чим зрівнювати)
-
Я не в Канаді, тому питав свого знайомого з Квебеку про вартість життя на сім'ю 3-х дорослих з малою дитиною (до 3-х років). Він відповів так (ціни в канадських доларах): Аренда 2-х кімнатної квартири - 1200-2500. Електрика - 50, Інтернет - 50, мобільний на людину десь 50. Бензин 1,7/л. Їжа - 800-1400.
-
В мене таж сама ситуація діти отримали запит на вклейку а я ж чоловіком ні. Я вирішила що треба відправляти дитячі паспорти на вклейку краще не просрочувати термін в 30днів. Зараз за цим слідкують.