Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 198.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Moskalyk
    wrote on last edited by
    Поки ви будете шукати тут роботу, то можна отримати провінційну допомогу і + квартальну. В Британській Колумбії провінційна на маму і двох дітей буде 1600$ і квартальна +/- 200$ в місяць. Квартиру можна знайти за 1200$ в невеликому містечку. Футбанк раз в місяць непогана підтримка з продуктами. Все що залишиться піде на їжу, інтернет і це дуже скромно. Вижити можна, якщо попадуться хороші люди то допоможуть. Але це все +/-. Тому рахуйте що там в Німеччині получається і зважуйте. І на початку отримаєте 6тис, федеральної допомоги. Це теж трішки допоможе на початку☺
    1 Reply Last reply
    0
  • t5754861067T Offline
    t5754861067T Offline
    Oleh Melnychenko
    wrote on last edited by
    Це якщо немає доходів взагалі. Ні в чоловіка ні в дружини. А якщо хтось робить, і є дохід, наприклад 1700 загальний, то доплати 100$ щоб повна сума була 1800$ в місяць на сім'ю. (Пряма інформація від працівників ВС servis)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Moskalyk
    wrote on last edited by
    Це так. Жінка писала, що вона з двома дітьми і перший час поки все налаштує то не буде ніяких доходів, то це такий варіант може бути. І обов'язково щоб хтось зміг допомогти на початку, бо без мови і машини це дуже складно
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Що то за футбанк?) Там ногами копають?) За рік часу не знайти собі роботи в Європі тим паче вивчити декілька речень слів... Ну то Канада явно не її😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Moskalyk
    wrote on last edited by
    Не нам судити. В кожного своя ситуація. З двома дітьми не так і легко ( із свого досвіду знаю) Якщо хоче спробувати то це її право і можливо хороший шанс для майбутнього. Канада її чи не її тільки людина сама оприділить☝
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олег
    wrote on last edited by
    Починати потрібно не із забаганок стосовно клімату і т.д. Перш за все потрібно адекватно оцінити свої можливості, а потім обрати свій шлях(виходячи із тих самих можливостей). А клімат, пейзажі... Це вже другорядні речі
    1 Reply Last reply
    0
  • t1359046522T Offline
    t1359046522T Offline
    IRINKA😉
    wrote on last edited by
    Дякую всім за відгуки та поради. 🙏🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oxi Oxi
    wrote on last edited by
    Ukrainians in Kelowna (офіційний чат KSWU): Residential Tenancy Branch 604-660-1020 Британська Колумбія: Всім привіт! Питання про медичний огляд до 90 днів після приїзду! Хто володіє Актуальною інформацією? Було безкоштовно, або повертали кошти. А сьогодні одна сім'я пішли до лікаря і заплатили 1400 за 2+3 дітей (((( сказали що гроші не повернуть швидше за все
    1 Reply Last reply
    0
  • t5754861067T Offline
    t5754861067T Offline
    Oleh Melnychenko
    wrote on last edited by
    Так. З 15 червня (якщо не помиляюмь в даті) Вже 420$, за кожного дорослого члена сім'ї. І гроші не повертають. Хоча, бенефітні програми діють до 30 березня 2024 року, тому треба уточняти в Хелпцентрах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oxi Oxi
    wrote on last edited by
    Ок. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5754861067T Offline
    t5754861067T Offline
    Oleh Melnychenko
    wrote on last edited by
    Мені так зказав лікарь, в якого я робив медогляд, в Келовно. А яка точна інформація на сьогодні, я не знаю. Я зказав те що знав.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oxi Oxi
    wrote on last edited by
    То чому є люди що три тижні тому робили і було безкоштовно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5666065107T Offline
    t5666065107T Offline
    Mykhailo Shayuk
    wrote on last edited by
    Шановні Друзі, допоможіть знайти інвестора, хочу розпочати виробництво нового продукта є навіть патент на корисну модель, дякую !!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1868128159T Offline
    t1868128159T Offline
    Валентина Павлюк
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, нам відкрили візу, ми плануємо їхати в Канаду, куди краще їхати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    @exploer
    wrote on last edited by
    Почитайте сотні блогів ,чатів,подивиться сотні відео,потім прийміть рішення не їхати в Канаду ,потім знову змініть його ,так можно робить де кілька разів і даже на день.Далі вибір провінції ,по типу усьо їдемо в Онтаріо ,там найбільше людей ...о нє їдемо в Британию там добра погода ....нє дорого ...може в Атлантику ,там і дешевше і ПиаР...нє Квебек,а нє французька ....нє все ж таки Онтаріо....чи Альберта....чи Манітоба...А потім як визначитись ,то настане стадія вибору міста в провінції. І тільки так це робиться а нє простим питанням -куди краще? Це питання персональне і кожному своє.І є ще такий момент як що людина мешка в якийсь із провінцій то скоріш за все вона поняття не має про життя в іншій і що вона може порадити?)Країна велика і різна.Не спробуєш не дізнаєшся
    1 Reply Last reply
    0
  • t560438961T Offline
    t560438961T Offline
    Даня
    wrote on last edited by
    Так їхати, в Едмонтон, Альберта, бо я тут і мені тут добре
    1 Reply Last reply
    0
  • t1068675350T Offline
    t1068675350T Offline
    Valerіia Marushchak
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Допомагаю скласти резюме за Канадськими вимогами, звертайтеся в приватні повідомлення @Lisa_2015
    1 Reply Last reply
    0
  • t1868128159T Offline
    t1868128159T Offline
    Валентина Павлюк
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    San_Ok!
    wrote on last edited by
    vm.tiktok.com/ZM2WGJaRc/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gr
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Якщо я куплю авто і мені його доставлять до мого місця проживання, чи може авто бути припарковане біля будинку без номерного знаку, оскільки виготовлення документів займе 3-4 дні? Можливо хтось порадить страхову комп., яка працює сьогодні.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags