Канадський Марк Chat
-
Доброго дня всім, підкажіть кого селили в безкоштовний готель в Едмонтоні, які там умови і чи є харчування. Дякую
-
Шановне товариство! Чи є тут хто, хто подавався на вклейку візи в Мадрид з Португалії? Як ви відправляли паспорти? Через DHL? Оплату на зворотню відправку проводили окремо за кожний паспорт?
-
Я щось не розумію вашого негативу. Я планую приїхати з трирічною дитиною, мені треба хоч приблизно знати що до чого, може краще буде квартиру відразу шукати на перший час. Якщо у вас немає відповіді на питання то йдіть далі, при чому тут все включено?
-
Я сама знаю про план Б. Я наче про нього не питала. Я запитала конкретно про готель. Якщо не можете дати відповідь навіщо ці лишні повідомлення в чаті
-
Квартиру одразу потрібно шукати паралельно, як план В, тому що гарантованого поселення немає. Лише за наявності вільних місць. Це не негатив, а здивування. Бо безкоштовне житло, то лише як підтримка, а не вибір умов чи харчування. Тим більше дитячого
-
46 тис при 848 переглядів - це аж 5.5% і то, мабуть, половина просто лайкнули, бо це ж Марк 😎 Знову ж таки, висновок автора, зроблений на основі нехай навіть сотні випадків, хоча, думаю, їх менше, що аж ніяк не відображає всю картину, враховуючи ту кількість українців, яка прибула до Канади. З повагою
-
Повірте, навіть якщо нема харчування, вам це буде дешевше ніж орендувати самій. Якщо у вас достатньо грошей, які дозволяють не думати про готель - які питання, шукаєте житло своїми силами, квартиру чи кімнату. Готелі усі з гарними умовами, чисті. В одних зі сніданком, в інших без. Тут як пощастить
-
Усім привіт, друзі. Мене звати Павло і я Автомеханік з 11-ти річним стажем та ще більшим досвідом роботи у цій сфері. Зараз працюю за спеціальністю Automotive technician в Окотоксі та Калгарі. Надаю якісну допомогу в виборі та придбанні авто, діагностика на виїзді, огляд при купівлі, рекомендації по ремонту та зокрема сам ремонт. (Я маю усі необхідні інструменти, засоби діагностування помилок по авто та навички які допомагають мені якісно оглянути авто) З приводу огляду, діагностики, допомоги в пошуку та купівлі авто пишіть в особисті, або телефонуйте. 437-230-3864 Павло. 050 706 89 29 (Телеграм,Вайбер)
-
Дякую за відповідь)