Канадський Марк Chat
-
Відкрито реєстрацію на онлайн-вебінар з теми "Вступ до США: Основи". Під час вебінару буде надано інформацію щодо: ⚡️Тестів: які тести потрібно здавати, як до них готуватися, яка вартість тестів та процес реєстрації і здачі тощо ⚡️Документів: які документи потрібні, де їх брати, який переклад потрібен ⚡️Дедлайнів подачі заявок, здачі тестів, отримання результатів тощо ⚡️Вартості аплікаційного процесу ⚡️Складання списку університетів та платформ для подачі ⚡️Етапів вступу та їх складових (заявка, інтерв'ю, есе, рекомендації тощо) ⚡️Фінансування та можливостей безкоштовного навчання Також буде можливість поставити питання. 📌Вебінар підійде людям, котрі тільки починають цікавитися освітою в США та хотіли б отримати загальну інформацію щодо аплікаційного процесу. 📌Вебінар триватиме орієнтовано годину-півтори на платформі Google Meets. 📌Вебінар відбудеться 12 серпня (субота) о 19:00, однак якщо ви не можете відвідати вебінар 12 серпня у формі є можливість обрати іншу дату. Реєстрація за посиланням: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeh0CFWQAu0uJZuQ1kHt0GCBuwyedDUxD0PlfdjdZwi2-_Tlg/viewform
-
www.facebook.com/reel/303931642299358?sfnsn=mo&s=F5x8gs&fs=e
-
Хто відправляв посилку з власними речами в Канаду?! Цікавить чи можна переслати поштою набір кухоних ножів (ручна робота, дуже цінні для мене)?! Це ж типу вважається як холодна зброя
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, якщо прозівали термін на здачу біометрії, що можна зробити? Якщо можна? Дякую
-
Тобто наново анкету заповнювати?
-
Дякую Вам щиро!
-
На одного.
-
Формат листа: Family Name: *** Given Name: *** Date of Birth: 1900/01/30 IRCC number: *** Phone: *** Email: [email protected] The city for submission of biometric data: Lviv (або Київ)
-
Щиро дякую! Чи немає якогось зразка?
-
відправити наново лист-заявку на [email protected] щоб вас зареєстрували на здачу біометрії у візовому центрі
-
-
Привіт Марк, Підкажи, а чому ти видаляєш мій коментар про канадську медицину? Я це пишу зі свого досвіду, описую те з чим я зіткнувся. Я ж не кажу що Канада взагалі погана країна, а описую ті негативні моменти канадської медицини, з чим власноруч зіткнувся.
-
-
Дублюю сюди: Вибач, але приватна клініка в Україні - це в довоєнні часи 500 грн (при зарплаті касира в сільпо 12000) і в цей же день ти вже в свого знайомого (чи в незнайомого але першокласного професіонала завдяки сервісам по типа doc.ua) лікаря. Якщо треба- той самий окуліст - 1000 грн в приватній клініці тобі все досконально проаналізують, це буде зроблено цього ж або наступного дня. Ну може 2000 грн (нагадаю, ціни довоєнні) Це буде зроблено оперативно і за смішні гроші. А як це буде в Канаді? До сімейного лікаря вже треба ставати в чергу для попередньої консультації по телефону? Черга для консультації по телефону для того щоб стати в чергу для відвідування доктора. Клініки, наскільки я розумію, в більшості приватні, і сьогодні на сьогодні записатися практично неможливо, тебе навіть за гроші запишуть днів так на п'ять вперед. І скільки це буде коштувати, наприклад терапевт? В 500 баксів хоч вкладемось? При зарплаті в 3000-4000 чистими. В Україні і до війни зарплата в 12000 - це було у будь-якого касира в сільпо, і за 1/20 зарплати він в той же день міг потрапити на прийом до лікаря. За 150 баксів ти в той же день до лікаря в Канаді потрапиш? Окуліст. Біль. Тільки приватний, MSP його не покриває. Стоматолог. Також. Знайомий літав до Літви щоб там полікувати свої 10 карієсів + декілька коронок поставити. Разом з квитками і готелем вийшло дешевше, ніж в Канаді. Не треба про медицину, після України в Канаді ти просто перестаєш хворіти, бо на медицину сподіватися немає сенсу. Жити-то хочеш, от і не хворієш.Ну, може, якщо тобі треба якась дуже дорога операція, то тут Канада, дійсно, допоможе, не треба буде гроші всім селом збирати. Таке собі.