Канадський Марк Chat
-
В Вінниці
-
Ну так
-
Дуже різка і груба у вас реакція
-
Боже, як типово, не мати аргументів і закидати якіль ліві фразочки, як мавпа какашками 🤣 Міряйтесь патріотизмом десь інде 😂 маю здогадки, що я для України будучи закордоном зробила більше, ніж ви) мені б теж було б добре, не жити з такими як ви десь близько, тому йдіть і піднімайте економіку, підйомщик 😂
-
Я лише запросив людей назад і з гумором - а ви як справжня «патріотка» мене відразу заплювали своєю отрутою
-
Ви бачу вже так категорично від Батьківщини відхрестились. Але такі тези ви можете відправити самій собі. Насправді було б добре, щоб такі як ви ніколи назад і не поверталися. Бо ми тут більше не хочемо з такими як Ви жити, «жіночко»
-
-
Шось ви переплутали меседжі. Я шось казав про Польщу, перепрошую? В Польщі зарплати в три рази нижчі. Плюс я знаю що сталося з економікою Польщі з початку війни. Я про Польщу нічого не казав за декількох причин, мова була взагалі не про мешканців Польщі, я відповідав людині яка мала ЗП 3000+ американських доларів.
-
То ви зараз кажете про якусь меншу частину тих хто зараз масово повалив по куаету. Пошукайте або зробіть власне опитування — певен, абсолютна більшість приїхала сюди за грошима. Плюсом до цієї заяви додам факт мого нерозуміння чому ви сказали шо ті хто повертаються в Німеччину звідси — просто ледарі або бездарі. В Німеччині купа своїх плюсів. Особливо коли ти вже знаєш мову. Та навіть якшо не знаєш нічого не заважає почати нове життя там. Так кажете ніби Німеччина то якась папуасія, а Канада рай на землі. Канада від Німеччини своїми досягненнями взагалі мало відрізняється.
-
Ще і назвали мову 80 мільйонів людей розвиненої країни — паскудною. У вас якась минула травма через німецьку мову? Є на світі точно не одна людина яка вважає вашу мову паскудною, і я не думаю шо вам ці її слова подобаються або здаються хоча б частково логічними.
-
Німецька мова не приємна вуху і це скажуть 90% людей. Мені особисто Німеччина не імпонує нічим, окрім машин. Не подобається ні культура, нічого, і ви праві, через історію, ще свіжі розповіді дідусів і я ніколи не хотіла мати нічого спільного з німцями. Але, йдеться навіть не про це. Просто за 5 років, на мою думку, і тут вже вище хтось це писав, важко в Канаді не вийти на гарний рівень життя, якщо щось для цього робити. І захотіти десь знову проходити це починання життя з 0, дітям вчити знову іншу мову, тортури, як на мене. Плюс грає той фактор, що будь-де, чи то Польща, чи Німеччина, чи Італія, в Європі ти завжди будеш понаїхавший, чужий, і це також не дає змоги якось до кінця відчути себе комфортно. Про це кажуть майже всі, хто живе в Європі. І зараз зі збільшеним потоком українців в Європі, відношення до понаїхавших українців стало гіршим. Серед моїх знайомих, які приїхали в Канаду, всі приїхали свідомо, за тим, щоб через якийсь час мати набагато кращий рівень життя, або заради дітей і їх майбутнього, ніхто не приїхав за грошима, чи думав, що вони тут валяються і можна гребти лопатою (за виключенням недавнього інциденту в Калгарі 😅).
-
1) Ну ви зараз просто обісрали і всіх німців, і всіх хто туди переїхав багато років тому і щасливо там живе. Згідно з вашими словами всі ці люди безхребетні терпіли які терплять страшну мову, а все їх життя це біль, і самі вони мазохисти, тому що їм подобається жахлива мова, жахлива культура, а також історія показує що взагалі німці і їх країна — того, недалекі. 2) Те шо ваші знайомі не приїхали за грошима не значить шо більшість власників візи куаету не приїхали за грошима. Я знаю про шо кажу тому шо не аргументую свою позицію тільки своїми знайомими, а кажу про всіх людей, слова яких я чув, життя яких якось десь бачив і про шо встиг начитатися зі слів людей за останній рік щодо переїзду до Канади з Європи. 3) Гадки не маю чому ви вирішили шо в Європі ти завжди будеш понаїхавший. Знову-таки, ваш особистий досвід це не аргумент. У мене теж є досвід, досить великий досвід такого життя в Європі, і у мене все було чудово, до такого шо корінні мешканці того краю, будучи моїми знайомими, або не вдупляли шо я взагалі іноземець, або щиро дивувалися шо їм пощастило на такого приязного іноземця трапити і стати його другом. Ваша позиція може бути правдою для якогось шару людей. Це не робить всю Європу такою для абсолютно кожної людини. Можливо ви хотіли написати про загальне правило, а не про всіх. Але я все одно не згоден шо це можна вносити хоча б як загальне правило. Нема такого правила тому шо все в руках людини, і якшо вас сприймають за утриманця або чужака, то скоріш за все ви просто натрапили не на ту банду. Очевидно, в Канаді з цим легше. Але і в Європі все не настільки погано як ви описали, варіантів розвитку подій насправді набагато більше, робити для цього всього теж можна більше, аби тільки бажання було у людини. А воно у багатьох є.
-
1. Між висловити свою думку і когось «обісрати» - величезна різниця. А я висловила думку і це чітко зрозуміло з формулювання. Ви не праві, кожен обирає для себе своє. А я сказала що мені не подобається. 2. Ви сказали попитати серед знайомих, але я питала і сказала іншу думку) ви, звичайно, можете не погоджуватись, це ваша справа) я просто не беру до уваги те, де хтось там сказав, так виріши, я керуюсь власним досвідом більше в таких питаннях. 3. Мій особистий досвід і досвід мого оточення для мене аргумент) тепер ви кажете, що ваш досвід може бути аргументом, а загальне правило більшості не може) короче, зрозуміло, тільки ваша думка може бути правильною, а думка інших - ні) ну тоді немає сенсу продовжувати цю дискусію)
-
1) Ви чітко заявили шо мова паскудна. А через вашу особисту неприязнь до всієї Німеччини в цілому — вирішили шо Німеччина погана для всіх. Так буде вважати або людина котра не шарить шо у кожного своя думка і вашу думку ніяк не можна накладати на думку всіх інших, або людина котра на серйозі вважає шо Німеччина це об'єктивно неадекватна країна в усіх сенсах. Перше це безглуздя, а друге цілком реальний кейс. Я може і не вгадав як воно у вас в голові, але сказали ви саме те шо сказали. 2) Я сказав зробити опитування, а не питати своє оточення. Оточення можна і не питати, ви і так про нього все знаєте, бо самі його обирали. Ваш досвід це добре але ми зараз розмовляємо про основні мотиви людей котрі їдуть сюди по куаету. Судити щодо цієї теми покладаючись на свій власний досвід і на досвід вашого ж оточення — робить розмову і дослідження позбавленим сенсу, тому що очевидно що ви самі і ваше оточення це те, шо в рівнянні враховувати якраз і не треба, через вашу упередженість (в тому сенсі шо ви і ваше оточення мають власний інтерес і цей ваш інтерес абсолютно точно зробить ваше дослідження необ'єктивним якшо ви будете туди все це враховувати; це як писати статистику груп крові по регіону, беручи за основу свою групу крові і своїх близьких знайомих) 3) Я не казав що загальне правило більшості не може бути аргументом. Я сказав що ви такого правила не наводили. Досвід ваш і вашого оточення це одна справа. А правило котре можна розповсюдити на всіх і вся — інша. Ви цього як не спростували раніше так і не спростували зараз. А казав я про одне і те саме у всіх моїх повідомленнях.
-
Йшли б ви сратись в особисті Більшість всерівно буде скіпати ці ваші баталії Цей канал точно не для цього, і люди котрі на нього підписуються - також точно не для цього