Канадський Марк Chat
-
Ви це кажете кожній людині котра розмовляє тут на ці теми? Ви може і праві але враховуючи те шо цей трабл так ніким і не вирішився в цьому чаті, виходить шо ваші потуги не мають сенсу і таке траплятися все одно буде Це я не намагався виправдати величезний сенс розмови вище, просто не розумію чо ви так паритеся про те шо і так буде Тут або Марку писати, або вже нікому
-
У вас там яка зараз година? Ти на роботі?
-
З сім'єю?
-
Доречі Ти в Канаді чи в Європі зара?
-
Ні, ти в яблучко Але сам це зрозумів?
-
Прям скинув гіфку про те що я тим часом строчив
-
А який сенс мають потуги вас двох? Перший написав, другого заділо, пішла відповідь Першого заділа відповідь другого, пішла відповідь І понеслось А суперечка про не краща ніж "чия мама кращий борщ варить" Відповідаючи на твоє питання - я взагалі дивуюсь звідки в людей взагалі вільний час на срачі в соц мережах, особливо в каналах які не для того? Вважаю що хтось з вас має просто тупо зупинитись, зморозитись і піти далі жити своє життя
-
Гг Хоч прикол? Оце я побакланити хотів іншу людину Але у вас в обох ави з білим фоном - і ти попав випадково під роздачу Але челу з буквою V на білому фоні і з нікнеймом написаним на дуже схожою мовою на російську - рекомендую прислухатись до поради П.С. Взагалі справжній китайський чай пив колись?
-
А де я шось казав про потуги нас двох? Ви вважати можете шо захочете але ми обидва знаємо шо ці срачі будуть завжди Ну тобто по факту ви зараз намагаєтеся досягнути того чого 100% ніколи не буде Мене можете зупинити на даний момент, так Але то мене А спробуйте весь чат зараз 24/7 моніторити і всім казати шоб не сралися
-
Ну то бля роби свою роботу, а потім йди і проводь час з сім'єю, чо ти оцейво? P.S. китайський тегуань інь пробував колись?
-
Ці українці такі українці...
-
Я теж інколи люблю срачі Ну буває прибухну і охота на когось накинутись з агресією Але я йду в лічку Наприклад дивлюсь я на канал, в якому знаходжусь, і думаю, а яка була ціль в автора цього каналу? Якшо мене хтось зачепить, я іншим людям не нашкоджу, якщо прям буду продовжувати стрічку засирати боданням? Ви, звісно, маєте прям повне право робити все що не є криміналом, але камон, про навколишніх думати фсьо?