Канадський Марк Chat
-
Мені подобається моє українське прізвище. Навіть тут,в Едмонтоні, я практично однофамілець найбагатшої людини Альберти і власника Ойлерз.☝️
-
Ну це завжди була офіційна причина для рф. Та ж абхазія, придністров'я, чечня ітд. Завжди защита русскоязычных
-
По типу якщо я бачу російськомовного українця, то я його не буду копирсати за то. Аби тільки дітей вчив англійської в української. А дорослих людей - ну шо ти їм скажеш? Бити будеш? Ну тоді ти будеш ідіотом, тільки не мовним)
-
я то розумію а деякі українці нажаль ні.
-
Карочі, шо скажу - мову треба берегти, але по губам бити не тільки російський суржик, а і румунський з польським і угорським. В будь-якому випадку, ми в Канаді, так шо або інгліш, або френч. IRCC - до дупи інші мови)
-
якщо в нашій історії дійсно були б на 100% достойні діячі, напевно наша країна не була б в такій дупі. ну і історія зачищена настільки що серед тих пробілів щось вишукувати складно та й який сенс, це хай хворий дєд в кремлі копирсається в минулому мені для щастя достатньо щоби банально ту недосконалу капіталістичну систему з заходу злизали можна тупо все англійське право під копірку
-
Як би Фаріон відповіла за свої публічні висловлювання. Я би сказав що Україна змінилася. Але насправді нічого не змінилося ні з часів незалежності, майдану, революції, війни. Завжди було комусь вигідно щоб внутрішня суперечка була, і не важливо на яку тему: мова, релігія чи можливо колись колір шкіри ( коли приїдуть заселяти афроамериканці землі)
-
Аж ррррряяяя
-
Просто більше тіпає коли офіційні особи так кажуть
-
Просто у багатьох це помічаю і аж тіпає
-
Не з вредності
-
Підправлю
-
Де ведмеді?