Канадський Марк Chat
-
В мене по укр мові 9 зі школи. Норм. Екзамен здав)
-
Як казав мій дід, царство йому небесне, що за поляка, що за комуняка, потрібно було « батрачити» … І мови української не забув, ба більше, вчили і польської, потім кацапської, мама моя взагалі в кацапстані народилася, ще й казали щоб записали мою маму як руская, типу легше по житті буде, на що моя бабця та дід були проти… ну біля 20 років прожити на осторовах, мови не забути, дітей та потім внуків вчили української… Тому як хтось мені каже що то оточення чи ще якась « шляпа» я вважаю що то все фігня… Хоче людина - буде говорити українською, не хоче хай як хоче… Моє бачення мовного питання в Україні, це почати з голови, а потім дійти до просто народу… Зробити незалежний комплексний екзамен на знання мови( впевнений я може його і не здам) історії України і тд.. Але спочатку верхівка… І саме основне це робити не зараз, бо мовні та релігійні питання в воюючій країні це останнє що потрібно вирішувати…
-
А Дєд-пєрдєд у неї був)
-
Хто😂
-
Просто якась шляпа тіпа юлітімашенка ввела в обіход оце "рахую" і всі, хто перейшли на українську підхопили
-
Всьо норм
-
Нєнєн
-
Рахую то до "count"
-
Більш доречно "вважаю", а не "рахую", коли маєте на увазі "consider"
-
В мене класний керівник була вчителька укр мови та літератури… така яра українка патріотка і тд… А тут пару місяців назад, я балакав з моїм однокласником, як виявилося, моя « кера патріотка» вдома на мові Лермонтова та Пушкіна « строчила» як з кулемету 🤨
-
Всьо Я стоп Про політику тут не можна)