Канадський Марк Chat
-
Хто вам сказав?)
-
Ворк перміт видають до 31 березня в аеропорту офіцери,після 31 березня програма закривається,але віза дійсна до дати вказаної в паспорті,це буде звичайна туристична віза.Відкриття ворк перміту буде на загальних умовах,яке було до відкриття програми CUAET
-
Можливо я або ви не правильно зрозуміли 😅
-
Так людина написала що приїде у квітні і запитує чи зможе
-
Підкажіть, коли заповнив всі форми і завантажив всі документи, треба зробити підпис при відправці документів. А там треба підписуватись ім'ям сина, чи мені своїм ім'ям? Сину 4 роки.
-
Всім привіт! Мене звуть Расім, маю досить великий досвід водіння, тому що був бізнес із перевезень і я хотів би надати трансфер-послуги для Вас, на своєму новому Kia Carnival. Завжди за доступними цінами довезу Вас або всю Вашу родину з комфортом: - Заряд Вашого телефону; - клімат-контроль; - зручні шкіряні сидіння; - зупинки на Ваше прохання; - приємна музика; - ненастирливе спілкування з водієм; - є одне дитяче крісло; - напої та снеки; - добрий настрій буде забезпечено! Поїздки в Банф, Джаспер, аеропорт, а також за Вашим запитом. Звертатися до особистих повідомлень або за номером телефону: +1 (780) 782-2503 Для орієнтиру вартість в Банф 100 $ з особи, мінімальна кількість 5 осіб, якщо повне завантаження машини, з особи - 90 $. Всім удачі та відмінного настрою!
-
10102 Jasper Ave, Edmonton, AB T5J 1W5
-
Буду вдячний
-
Привіт скажіть якщо я прилечу 31 березня днем чи полечк ворк перміт і тд
-
То виходить, що не така вже й лажа, якщо вважаєте, що все ж таки зможете стати на ноги. Ви ж мабудь і приїхали до Канади, щоб покращити своє життя-буття, так? Просто потрібно час від часу шукати кращу роботу, або підвищувати кваліфікацію. Якщо нічого не робити манна з неба не впаде. Кому зараз і де легко?
-
Життя-буття покращити для себе не вийде. Навіть на добрій роботі ви вийдете мінімально в +. Відкладає на перший внесок на житло, залежно від провінції, в Альберті він становить 5%від вартості, в Онтаріо - 20%,берете житло в кредит, потім працює те, щоб його повернути, потім машина в кредит, +постійна інфляція+вартість життя постійно росте. Це тільки інвестиція в майбутнє покоління.
-
Хто хоче шукає можливості, хто не хоче - виправдання. В цьому житті немає нічого неможливого. Навіть в одного з якоюсь мінімальною зарплатою 25 баксів на годину можна знайти в Канаді можливість і житло мати і машину і жити адекватно.
-
Я розумію , ви хочете себе позиціонувати як успішного емігранта, який приїхав з Європи з певною сумою заощаджень і чогось досяг. Мова йде про перспективу а не про сьогоднішній день, говоримо про власне житло, життя родини з дітьми...
-
Якщо ви відповідали мені, то я себе ніяк не позиціоную і не обговорюю себе. Я просто дуже часто бачу такі коментарі і тому вже вирішив відповісти вам чисто рандомною вибіркою, бо мене трохи дивує українська ментальність скаржитись на все і всіх, думати, що нічого не можливо і всюди страждання. Але якщо то ви писали не мені, то просто не звертайте увагу на перше речення, проте друге цілком залишається актуальним. Щодо хто які має гроші, то всі ми народжуємося голі і з одного місця, проте протягом життя не обовʼязково в те саме місце повертатися. Як не кажіть, а рівності зараз набагато більше і в Україні і в світі. Всі мали змогу вивчитись в школі, всі мали змогу завдяки своїм зусиллям вступити в університети чи інші навчальні заклади і здобути певний робочий досвід. Всі мали змогу поїхати навчатись чи працювати за кордон при бажанні і багато хто так і зробив у той чи інший час. Ми всі є результатом наших зусиль і старань і тих чи інших виборів в житті, проте більш менш умови у всіх однакові від старту і коли ви говорите, що хтось приїхав з Європи чи якось себе позиціонує, що є вашим висновком зробленим за тільки вам зрозумілою логікою, то просто замість шукати якихось самозаспокоєнь чому щось в когось виходить, а у вас ні - почніть шукати способи і робити кроки щоб і у вас вийшло.
-
Як то роботи немає? Можливо ви погано шукаєте? Не знаю де саме ви проживаєте, та багато хто радить, якщо хочеться заробити більше, то потрібно поступитися умовами і поїхати в більш віддалений район. Там і житло дешевше і роботу знайти можна, а отже і заощадити більше. У кожного свої потреби. Одному 3 000 нормально, а іншому це на раз в магазин зайти.
-
Я не вважаю, що блогери винні. Деякі навпаки радять все добре зважити, а деякі взагалі відмовляють, показуючи важкі сторони життя в Канаді. Та, людина сама має вирішити, що для неї краще.
-
Канада - країна можливостей.. Тут перед нами усі двері відкриті!
-
Дякую за Ваше повідомлення! Все вірно сказано!