Канадський Марк Chat
-
Ви сама до Канади вже прибула? Шукати роботу пробувала? Залишається побажати успіху.
-
Хз, може у вас робота яку просто знайти. За майже місяць +- 70 вакансій подався, десь з 5 хоч відмови прислали, 1 співбесіда. Поки ще не панікую бо розраховував на 3-4 місяці пошуку, але з такими темпами то біда
-
Не знаю за жінок, вірю що їм важче , але чоловікам тут хіба лінивим треба бути або хворим фізично щоб не скористатись перспективами.. Оіл індустрія, ізі 100+к в рік...
-
Шукав роботу в Альберті як зварювальник. Глухо як в танку. Просто жодної реакції на резюме. Послав Альберту подалі, полетів в Квебек, бо там роботу як раз запропонували. Так що… про oil industry часто просто казочки.
-
Це нормально, бо туди дуже важко попасти. Навіть коли ви маєте всі дозвола, а коли дозволів немає то ці заявки взагалі не розглядаються
-
Я вже прилаштувався, і до Альберти повертатись не збираюсь. Метал вариться, гроші капають. 🤷🏻
-
Може бути. Історія покаже. Але я вже варю в Квебеку, а кілька наших хлопців, що незахотіли летіти з Альберти - або ще шукають роботу, або пішли на некваліфіковану.
-
Всім привіт . Синові 2 рочки в Канаді живемо рік. Віза сина в моєму паспорті , на новий паспорт вже подали ,але ще не отримали. Як продовжити Ворк Перміт до 31 березня ?Для дитини має бути Ворк Перміт чи якийсь інший вид візи на продовження ? Хто вже робив ,будь-ласка підкажіть. Буду вдячна за відповідь.
-
Це дуже добре, просто тут в Канаді люблять щоб вас за ручку привели) а так шансів дуже мало)
-
Деякі дозволи вже були - все одно глухо. Але, однією Альбертою світ не закінчився
-
Та невже? А то я не надіслав туди більше сотні резюме (вже адаптовані під місцеві вимоги), і вже деякі safety tickets в мене були. Глууухо. Хай філіппінців наймають чи індусів. Вони їм наварять. 😁😁
-
У нас також були хлопці з великим досвідом, але їх не брали на оіл через відсутність англійської, але їх порекомендували на Вікторії в БК, і вони переїхали туди , бо там запропонували роботу
-
Я ж це чудово розумію.
-
Та я не кажу вам повертатись) на Альберті світ не зупинився ж😅 на вашому місці я зробив би так само)
-
У мене як раз англійська ок. От що з французькою робити - це питання 😁. Я чудово розумію Вашу логіку. Де знайшов цікаву роботу - туди і подався. Це, на мою думку, правильно. Бо потім з, умовно кажучи, доставки піци знов повернутися до кваліфікованої роботи може бути не просто