Канадський Марк Chat
-
В мене троє діточок. Були неповнолітніми. Тепер повнолітні😀 Гадаю, задумка проста - не хочеш в окоп- компенсуй це матеріально. До прикладу, в мене в Україні залишилась така собі хатинка. Ну типу, може на пенсію. Але тепер, вразі я не буду виконувати закон про мобілізацію, майно арештують і з часом продадуть. Справедливо.
-
Я до війни був обмежено придатним, але зараз їм по барабану ти будеш здоровий в любому випадку 😅 повістки додому ще не приходили, цікаво чи прийдуть після)
-
Так ,і нічого дивного,що ці правила розповсюджуються і на тих, хто імігрував і 10 і 20 років тому,але не відмовився від українського громадянства .На мою думку, по справедливості- це правильно. Всі ми ухилянти..
-
Та я жартую) звісно я все розумію) але якщо вони не допрацювали програму це їх косяк, а не мій)
-
А нащо це робити?) це мої проблеми чи їхні?)
-
А мене не находить такої програми😅
-
Ну примусити приїхати з закордону ніжто не зможе. Так що ніякої ВЛК і в окоп не буде. А от згідно з недавнімі змінами в законодавстві які "слуги" впровадили, запрошення на ВЛК рахується автоматично врученим навіть без розпису і підтведження про вручення. А відмова від ВЛК дорівнює ухилянню від призову згідно тимже впровадженим змінам 😅 так що як мінімум всі ухилянти будуть з всими наслідками: підвищений штраф, блокування водійського, арешт майна, примусове стягування штрафу, і далі від 3х до 5ти.
-
Звісно ні, просто цікаво було чи дозволили вони завантаження програми тим хто за кордоном. Хто прям давно виїхав, і вже своє життя (а т.ч. цифрове, таке як адресу в Гугл акканнті) переналаштував на канадське.