Канадський Марк Chat
-
Market place)
-
Добрий день, де можна шукати дешеву машину щоб купити на перший час для сім’ї
-
Дякую вам за відповідь 👍✌️✌️
-
Моє вітання всім. Питання полягає в видачі дозволу на роботу(work permit). Перший раз їду в Канаду по візі cuaet. Чи видадуть дозвіл на роботу і до якого числа буду видавати? Дякую за відповідь.
-
Вітаю. У зв'язку з переїздом з 01.06.2024 перездається танхаус за адресою, 10542 Lauder Ave NW, Edmonton. На першому поверсі знаходиться: прихожа, вітальня, кухня та туалет. На другому поверсі: 3 спальні кімнати та повноцінна ванна кімната. Також в наявності великий бейсмент. Ціна 1750 доларів на місяць (без комунальних послуг). Житлова площа досить велика і складає не менше 100 кв.м. Поруч з будинком є одне особисте паркувальне місце. За деталями пишіть в особисті повідомлення або за номером: +1-587-785-4860.
-
Ну я, як будівельник - можливо ,ще більше був шокований ніж ви. Але звикните. 😀
-
Нам багато що тут здається не логічним і навіть безглуздим..
-
А на рахунок ,, захисних поліс,, перед населеними пунктами - цілком слушно було звернутися до місцевих членів провінційного парламенту. Вони досить жваво реагують на подібні пропозиції.
-
Немає ніякого бачення і філософії є бездіяльність та не господарський підхід все. Як до лісокористування, та і до пожежогасіння… Протипожені заходи ніяк для лісу та природи не завдають шкоди… У всьому світі так, ну а тут інакше ) Одним словом запасайтеся фільтрами, купуйте кемпери та будь готові до евакуації Оце що я зрозумів 🤷😁
-
Так під Калгарі і лісів не має. 😀 А норми ніхто переглядати не буде. Бо вони витікають з канадської філософії бачення природи..
-
Ну а я про що? Норми треба переглядати від того сухостою більше біди ніж користі… Все питання в тому шо то північ та далеко. До міст реально тільки дим, ну попіл долітає… Ото якби якесь Калгарі почало би горіти, о то відразу би і реакція і все було би добре.. А так шо там Форт Мак, тю фіг зна де😁
-
Я навіть чув таку думку,що краще закуповувати деревину в США. А наші хай ростуть, горять, дика природа ж..
-
Саме так! Буреальний ліс. Які санітарні рубки? Кілька років тому, ми з компанією культурно відпочивали у вихідний день неподалік ГП. Дійсно культурно. Тут прийшли офіцери і запитали ,де ми взяли сухий стовбур дерева, на якому ми сиділи. Кажемо--та десь там👉. А вони кажуть- --віднесіть будь ласка його де взяли і не робіть більше так..
-
На місці спаленого лісу, виростає самосім, листяні в перемішку з хвойними породи які тут власне і роблять те що робиться.. Немає санітарних рубок, рубок догляду. перейнятий досвід Скандинавії де оставляють гілки, стовбури для покращення ґрунтових умов, розводу жучків( для пташок корисно) але в Скандинавії зовсім інша вологість… Норми та господарську діяльність в лісі потрібно переглянути, бо на мій погляд то ще з 60-70 років так… Хай йому Грець з тими рубками і тд… Чому немає так званих « мінералізованих поліс» ? Я розумію що масштаби різні, ну а біля міст, сіл, поселень в радіусі 50 км можна було порядок давно навести… і замітьте горить переважно одне і теж…