Канадський Марк Chat
-
А чи є у вас альтернативи? Я б хотів у Торонто жити, але ви ж знаєте для нових там жити просто не можна. Особливо коли діти є. Я обожнюю соціальне життя (особливо метал концерти) а в середніх областях це майже неможливо. Їздити між областями теж дорого
-
‼️Канада відновила програму Alberta Opportunity Stream: деталі Канадська програма Alberta Opportunity Stream, яка дозволяє іноземним працівникам у провінції Альберта стати постійним жителем країни, відновила прийом заявок. 11 червня розпочався новий етап прийому аплікацій. Працівники всіх галузей можуть отримати статус постійного резидента Канади за іншими напрямками, найпоширеніші з яких Rural Renewal Stream (для працівників сільського господарства), Accelerated Tech Pathway (для працівників ІТ), Tourism and Hospitality Stream (для працівників сфери гостинності та туризму)". Вимоги для отримання номінації за Alberta Opportunity Stream: ♦️12 міс досвіду роботи в Альберті (повна зайнятість) ♦️підтверджений рівень володіння англійською мовою відповідно до канадського стандарту CLB 4 (для професій з категорій TEER 4-5) і CLB 5 (для професій з категорій TEER 0,1,2,3). ♦️підтримка роботодавця протягом всього часу розгляду аплікації на отримання статусу постійного резидента Канади. Серед вимог для участі у програмі Alberta Opportunity Stream є легальне перебування і робота у межах провінції Альберта. Тобто подати заявку на цю програму можуть українців, які вже перебувають в Канаді. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи можу я якось перевірити, що результати medical exam дойшли до IRCC? Я отримав лист на email з результатами, де сказано, що вони (клініка) відправили результати до IRCC. Від IRCC ніяких листів не було, і я от нервую -_-
-
дякую 🙂
-
Вітаю! Мене звати Вікторія, я сертифікований Кембриджем викладач англійської мови з 12-річним стажем, тренер CELPIP. Запрошую на заняття за вечірнім часом за Торонто. За деталями пишіть в інстаграм: www.instagram.com/our_english_place?igsh=MTc5OGdsNmkxY3oweA%3D%3D&utm_source=qr
-
Всім привіт. Я працюю в автосалон Hyundai. В нас хороший вибір вживаних і нових машин під малі проценти, без першого внеску та за доступними цінами. Також ми можемо купити ваше авто за чесною ціною. Звертайтеся за будь-якими питаннями. Сайт з асортиментом www.grovehyundai.com/vehicles
-
Запрошую також у свій телеграм канал про CELPIP: t.me/celpipenglish
-
Доброго вечора! Чи є хтось хто народив дитинку в Канаді - як ви подалі отримували українське свідоцтво про народження? Бо ми зверталися до українського консульства з усіма документами - та нам дали лише довідку про її громадянство. А з нею ні в Дію не підеш, ні зареєструєш дитину - вимагає саме номер свідоцтва про народження . тільки можна податися на закордонний паспорт.
-
Хто як каже. З мого досвіда спілкування з працівниками таможні в Парижі і в Калгарі, то 10к на людину