Канадський Марк Chat
-
Можна, але декларувати то не страшно. У мене не питали звідки грощі, і не рахували навіть. Просто вписали цифру яку я сказав і все.
-
Але майти на увазі, що в обмінниках можуть спитати звідки грощі. Залежно від сумми обміну. Звісно якщо ви захочете міняти. Можна просто USD покласти на рухунок в банку. Можна через банк зробити обмін USD на CAD, але курс обміну буде гірший за обмінники. Євро, злоті та будь що інше не везіть. Краще міняйте на USD там де ви є, бо курс скоріш за все буде кращій ніж тут. Кажуть що гривні тут взагалі не обміняти, тільки в європу летіти для обміну.
-
тоді розділіть сумму на частини, щоб було менше 10к на людину, і везіть з собою в салоні літака. Які ще варіанти окрім декларування або везти до 10к на людину. В багажі грощі везти не можна. На рентгені де ручну клажу сканують, грощі не світяться. Я перевіряв :) Там видно залізки (ножі, ноутбуки, кабелі, не дай боже павербанки), рідину. Може ще щось, але грощі я на екрані не побачив
-
В тому що задекларуєте,ніхто походження грошей не буде запитувати,запитувати будуть коли ви спробуєте їх покласти в канадський банк,у нас з дружиною наприклад запитували коли ми готівку клали на рахунок в канадському банку
-
А нащо вам оно потрібно?
-
На сім'ю
-
Декларувати треба, ні до чого то не зобов'язує, Канаді пофіг скільки коштів ви везете навіть, лише більше чи менше 10к на родину.
-
Вітаю! Запрошую на уроки загальної англійської мови та підготовку до CELPIP та IELTS: www.notion.so/3323e80b631e4ab2a190dd8f676b3fd3?pvs=4 Вартість навчання та мій контакт в інстаграм⬆️
-
Перепрошую, можна контакт адміна групи?
-
Доброго дня,хтось має досвід як видають Work Permit в аеропорту Торонто зараз для тих,хто отримав Introduction letter до лютого 2024 р.?Чи треба мати якусь суму на рахунку?чи бувають відмови?
-
та в Європі двіж пішов на рівні Європарламенту. Шольц закликав ЄС виділити більше грошей на прийом біженців з України. ПАРЄ закликала держави-члени забезпечити належний захист для людей з інвалідністю, які були змушені покинути Україну, визнати статус інвалідності, ступені інвалідності та медичні і інвалідні сертифікати українських біженців, а також забезпечені програми соціального захисту та реабілітації для тих, кому це потрібно. Зараз шаровики попруть косяками з Канади назад до Європи. 😅