Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 196.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Та й потік канадців до Альберти не припиняється, купа внутрішньої міграції з Онтаріо/БК до Альберти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Ви ж порівнювали ціни на житло в Онтаріо і Альберті? Я б не сказав що все так погано...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jared
    wrote on last edited by
    Згоден! Раніше всі кричали «їдьте в маленькі міста, там є робота», але насправді зовсім навпаки. В тій же Манітобі і Саскачевані просто нема нормальної роботи від слова «взагалі». А в Альберті конкурс на будь-яку вакансію зашкалює, бо купа людей валить туди з Онтаріо, адже не можуть купити там житло. Тому якраз треба їхати в Онтаріо, бо там є робота 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    ну так останні роки більше мільйона мігрантів на рік приїжджає в Канаду. Канадська економіка підходить до межі міцності. 🤷‍♂️ попервах коли населення було 25-30 мільйонів мігранти то було добре, а зараз вже не дуже.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex P
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Марк. У мене до вас одне питання- пропозиція. Оскільки ви маєте бажання допомагати українцям, то ось наступна ідея: Ви, як canadian citizen, маєте змогу подати петицію в канадський уряд. Петицію щодо хоч якогось спрощення в отриманні PR для українців. Цей path що вони зробили вже , то можна сказати, азагалі якийсь ні до чого, бо дуже малий відсоток українців може ним скористатись. У небагатьох є тут родичі. Спрощення, може, з мовою. Наприклад, clb 5 для основного і ще менше для іншого, або ще якось. Можна проконсультуватись з якимось юристом в такій заяві. Ви маєте велику аудиторію на ютуб. Могли б оголосити про збір підписів. Набралося б багато. Також можна залучити і інших блогерів по канаді. Також в канадську групу скинути, що підписи збираються. Наприклад, Canada- help ukrainians. Там більше як 200 тисяч людей. І канадці є. Якщо б набрати купу підписів, то може послухають. Я знаю, що петиції вже писали. Але якщо знов і знов пробувати, то може щось здвинеться з місця? Як написано в Біблії, хто стукає, тому відчиняють. Як вам ідея?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1886984530T Offline
    t1886984530T Offline
    Богдан 🦴
    wrote on last edited by
    Тому я не думаю, що вони підуть на поступки
    1 Reply Last reply
    0
  • t1886984530T Offline
    t1886984530T Offline
    Богдан 🦴
    wrote on last edited by
    Уряд Канади спочатку розглядав можливість надання постійного резидентства (PR) українцям, які рятуються від війни, у межах програми CUAET. Однак український уряд звернувся до Канади з проханням не надавати українцям статус постійних резидентів, оскільки це могло б спонукати їх залишити Україну на постійній основі, що суперечило б інтересам України. Українська влада хотіла зберегти населення та запобігти масовому виїзду українців, особливо в контексті відновлення країни після завершення війни.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Švitrigaila
    wrote on last edited by
    у вас є якісь докази цих слів? ніхто не буде надавати pr іноземцям без критерій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Švitrigaila
    wrote on last edited by
    міністр так говорив про цю ситуацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1886984530T Offline
    t1886984530T Offline
    Богдан 🦴
    wrote on last edited by
    На жаль прямих офіційних джерел чи заяв щодо цього я вам не можу надати, адже це субєктивна думка, яка базується на словах міністра імміграції Канади Міллера.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1886984530T Offline
    t1886984530T Offline
    Богдан 🦴
    wrote on last edited by
    Міністр імміграції Канади Марк Міллер зробив ці заяви під час інтерв'ю для видання Toronto Star 17 серпня 2023 року. Він висловив думку про те, що український уряд не зацікавлений у тому, щоб Канада надавала українцям, які приїхали за програмою CUAET, постійний статус проживання (PR)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pasha Dobry
    wrote on last edited by
    Привіт, кому потрібні можу допомогти з реєстрацією в DoorDash, пишіть в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    На мінімальну чи яких 20 баксів найде відразу… якщо щось ще вміє то може і 25 😁 а щоб прожити треба мін 30 і годин 200 в місяць🤷 але знову ж, можливо з секти « 500 баксав на 5 человек + собака» на місяць 🤷🤷😁🤣🤣 спочатку ходять бо всім донат центрам, а потім дивуються чому ще мають в кінці року доплатити пару тищ грошей 😁😁🤣🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Švitrigaila
    wrote on last edited by
    я не чув про це. елементарно і прагматично ясно, що це не реально надавати право жити в канаді без вимог. сюди купа людей хоче переїхати які підлягають вимогам на раз-два.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    Як нарахунок афганців?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Кріпаків треба ж якось повертати
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    мова була про IT ;) там або беруть на відповідну зарплату, або не беруть ні на яку 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    так то і була окрема розмова. 🤷‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1259396073T Offline
    t1259396073T Offline
    Arctos
    wrote on last edited by
    IT - то окрема розмова 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Khrystyna Rymyk
    wrote on last edited by
    Переходьте будь ласка на сторіночку в інстаграм,там вся детальна інформація😊
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags