Канадський Марк Chat
-
www.instagram.com/sun.kids2024?igsh=b3hoNjdmaWF0d3Zy&utm_source=qr
-
УВАГА!!! Друзі,всім привіт! Раді повідомити вам дуже гарну новину! З 1 вересня,ми ВІДКРИВАЄМО УКРАЇНСЬКИЙ САДОЧОК!!! Українська мова ,культура та харчування для ваших діток! Ми пропонуємо цікаві розвиваючі заняття,ігри,уроки музики та співу,танці,гімнастика,малювання. Трьох разове харчування,денний сон та прогулянки на свіжому повітрі. Велика ігрова кімната в basement, просторий living room,та власне обгороджене подвірʼя з маленьким дитячим майданчиком! Трошки про себе…. Я вчитель музики,працювала в Україні в дитячій музичні школі. Маю досвід роботи в дитячому садочку в Канаді. Але найголовніше- я мама двох прекрасних діток ,донечки -3 рочки і синочок-1 рік і 4 місяці. Дуже люблю діток і працювати над їхнім розвитком. 😊 Наш садочок буде включати максимум 8 діток,включно з моїми. РАЙОН - The Uplands. Ціна -900 доларів за місяць. Маю всі необхідні документи для роботи з дітками: Level 1- Early Childhood Educator First Aid Child Care Food Handler Certificate Criminal Record Check Щиро запрошуємо ваших діток,з нами завжди буде весело і цікаво!!!😊
-
Чоловік декілька разів їздив на неофіційну роботу в Австрію по два-три місяці по біометрії. При заповненні на PR в розділі про місце проживання чи потрібно кожен раз вписувати австрійську адресу і чергувати з українською чи вказувати тільки українську? Скажіть, хто знає. Дякую
-
Усіх зі святом дня незалежності України. В мене є таке питання. Вирішив зайти в акаунт IRCC де подавався на новий Work Permit, щоб скачати листа. АЛЕ я не можу зайти до свого акаунту бо мені пропонують створити новий. Але в мене вже був акаунт. Хтось ще стикався з цією проблемою?? І як її можна вирішити
-
Щиро вдячні. Дуже зворушливо.
-
За інформацією блогерів, тільки в Калґарі не видають WP на візи, отримані до 4. 02 2024. Вимагають подаватися заново, а це час і кошти. P. S. Надалі - основне правило чату - спілкування виключно українською мовою. Щасти вам!
-
Подскажите пожалуйста. В Калгари в аэропорту выдают разрешение на работу вновь прибывшим те что получали визу в 23 году ( Work permit)? Заранее спасибо за информацию.
-
Hello! we are hiring few people in area to keep position in customer service..... DM NOW
-
влк пройти треба)
-
для оформлення укр паспорта в консульстві які документи потрібні для підтвердження місця проживання? дякую.
-
я про доказ місця проживання питаю
-
а які ви надавали документи?0
-
Друзі хто небудь знає що буде після закінчення терміну перебування в канаді по візі cuaet? Чи планує Канада надати якусь підтримку українцям бо війна продовжується? Може хто звертався в украінське посольство в Канаді з цього приводу і є якась інформація?