Канадський Марк Chat
-
Ага може саме в цьому...
-
www.duolingo.com/
-
50+ тем, 2000 слів, основні теми для спілкування, сертифікат рівня пре-інтермід, який приймають деякі роботодавці безкоштовно на телефоні повторювати на ПК вчити (різна складність викладання матеріалу) сильно полегшує підготовку до екзамену розраховано на початківців
-
Доброго часу доби громадо. Маю таку проблему, залишилось мало терміну дії паспорту. Але продовжити не можу бо термін більше ніж 3 місяці. Що буде з ворк пермітом? Якщо приїду в Канаду зроблю новий паспорт вже в Канаді, зможу продовжити чи виготовити новий ворк перміт? То є дуже проблемно?
-
Дякую за грунтовну відповідь.
-
Я знаю,що зараз можно оформити другий паспорт,але чекати не меньш місяця,а може й півтора
-
Я маю вже вклеєну візу. Проблема в тому що я знаходжусь в ЄС як громадянин ЄС. Тому не можу тут зробити нового паспорту. Так в мене є 2, один закінчився інший має трохи більше пів року.
-
Так а чому б не мали доходить? Проблема тільки в податку. Десь читав що тільки до 20$ не оподатковується
-
Ребята всем привет! Подскажите, пожалуйста, как можно дозвониться в IRCC в Париже? Может, кто знает телефон горячей линии? По каким дням и в котором часу им звонить? Звоним, пишем и тишина. 4 недели сдали паспорт на вклейку визы и тишина. Только прислали уже 2-ое письмо о подтверждении биометрии.
-
В Україні ж немає можливості мати друге громадянство. Як ви зробили візу до Канади відмовившись від українського громадянства?