Канадський Марк Chat
-
Зате в Україні не можна мати подвійне громадянство.
-
Ви впевнені ?)
В нас "не дозволено", але не "заборонено". Не існує на даний момент механізмів перевірити чи є в громадянина України іншого громадянства.
Хіба якщо прийти і перед будівлею міграційної служби розмахувати іншим паспортом тоді можуть бути питання 😁
-
Питайте краще у перевізника. Мені відправляли мої особисті речі Укрпоштою 23 кг з України весною - привезли прямо додому, додатково нічого не сплачувала. Однак я бачила, що хтось писав, що відправляли Новою поштою і в Канаді ще доплачували якісь додаткові збори.
-
Ми прямо в декларації писали, що це одяг/взуття/книги вживані. З нових речей мама навіть позрізала етикетки на всякий випадок
-
Друзі прилітаю в Калгарі 20 листопада.Шукаю роботу щоб не втрачати час готовий працювати відразу можна на тимчасових роботах.Якщо хтось має роботу пишіть мені сюди або на email ✉️ [email protected].
-
Можуть і перевіряти, на розсуд таможні. Та і на пошті можуть перевіряти, що ви туди поклали, бо в них є списки заборонених речей.
Ми мотали у плівку все, щоб при пошкоджені коробки речі не попсувалися механічно чи через вологу, то ніхто нічого не сказав з цього приводу.
-
Україна не признає іншого громадянства,але мати ви його можете,це не є протизаконним. Але в Україні ви як українець,самий простий приклад,як що у чоловіка є інше громадянство він зараз не зможе виїхати з країни,бо насамперед він громадянин України...
-
Привіт, мені вдалося знайти дуже хороший будинок:)