Канадський Марк Chat
-
Якщо біометрію я здавала у Варшаві, чи можу вклейку візи зробити у Відні?
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid036rtEqP8bQdhXFvEFxFLJLbKcQi2RTeXn3fPEUQ1DoTMtgRb3vmDdk6Q3sc3ELyy4l&id=100000425037484
-
Думаю що ця жіночка ой як права. І вже скоро нам перестануть допомагати бо українці які живуть в інших країнах нагліють.🙁
-
Ну так вперед,а чому біженці з України неїдуть??? Чи жінка без чоловіка з дітьми поїде в Канаду без копійки??? Чи як кому з біжегців в Україні забороняється їхати??? Люди які живуть в Єврропі мають більші шанси виїхати туди, як ті, що в Україні, так це несправедливо, але що є то є
-
Це программа не для біженців а для громадян з можливістю працювати
-
Зробити б хіба справедливість з допомогою фінансовою, хто їде з Європи недавати її, а давати тікі тим хто дійсно потребує, це люди які приїжають з України
-
Ти думаєш люди які жили у Європі мають більше грошей? Нажаль це не так.
-
Та тікі половина вссі з заробітків туди їдуть
-
Ти думаєш люди які жили у Європі мають більше грошей? Нажаль це не так.
-
Навіть якщо є якась тисяча доларів то вона дуже швидко витратиться у Канаді, ці 3к просто додають трохи впевненості. Канада точно не для того щоб пересидіти, треба пахати як чорт, вчити мову багато і інтенсивно
-
Якщо ти заїжджаєш у Європу на заробітки , на пару місяців, максимум рік, то можна жити у будці, їсти мівіну і відкласти гроші. Але якщо живеш так рік і більше, орендуєш нормальну квартиру то тобі залишається у кишені зовсім трошки
-
Я жив у Польщі 10 років, з двух зп мені і моїй дружині вдалося відкласти десь 2000$. Оплати за житло, їжу, речі, мобільний зв'язок і т.д спалюють майже усю зп під 0
-
Канада дуже тяжка країна для еміграції, і ця допомога на старт і невеликі полегшення забрали тільки "дуже", але всеодно щоб тут залишитись треба дуже багато попрацювати на роботі і над собою теж
-
Я не можу зрозуміти одне з вище прочитаного чому так багато ниття на тему несправедливості? Хіба виплати і допомоги дають вибраним? Наскільки я знаю програма розрахована однаково на усіх Українців і пріоритет з поселенням і всебічними допомогами надають жінкам і дітям. Практика показує, що не мало людей, які втратили житло, речі і дійсно втекли з зруйнованих та та гарячих точок по приїзду до Канади декларують не малі суми грошей. І влаштовуються тут не погано і швидко. Не відмовляються від виплат, які їм пропонують і ниють що як все зле. Не всі заробітчани з Європи володіють такими сумами. Умови створили для всіх Українців однакові, можливості у всіх різні і розуміння життя в Україні, Європі і Канаді. Ті хто ниють про те як все зле у Канаді, будуть нити як все зле всюди. Ви не думайте що при усіх спрощеннях по приїзду до Канади на Вас впаде "Американська мрія" з купою грошей. Вам дали МОЖЛИВІСТЬ ПРАЦЮВАТИ і БЕЗПЕКУ.
-
Абсолютно згоден 🤝
-
Хто не пробував заробітки той не знає про що дискутує. Не все так солодко на заробітках. Чомусь всі думають що на заробітчан гроші на голову падуть. Більшість Українців тяжко працює щоб заробити, не залежно чи в Україні чи за кордоном. А де працювати вибір особистий і його пора вже поважати, а не засуджувати. Я поважаю і щиро співчуваю всім людям, які сильно постраждали і втратили ВСЕ. А для тих хто ниє, що як все зле і мені мало дають варто зрозуміти, що між дупою і диваном долар не пролазить. І у Канаді якраз такий стиль життя! Слава Україні!