Канадський Марк Chat
-
Валерій Полковський, пошукайте на фб Або 7804196126 Колись давно корист його послугами. Він робить(-ив) легальні переклади, бо є у спілці перекладачів Альберти.
-
Знакомая семья нуждается в помощи, син обьявил сбор
-
❗️ПРОШУ ДОПОМОГИ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ БАТЬКА❗️
Мій батько - Дамаскін Олексій Борисович був тяжко поранений у бою, захищаючи нас і нашу країну:
🔴черепно-мозкове поранення 🔴внутрішньомозкова гематома потиличної частини з множинними кістковими переломами 🔴множинні осколкові поранення 🔴осколкові переломи 5,6,7 ребер 🔴лівосторонній пневматоракс 🔴поранення черевної порожнини 🔴відкритий вогнепальний перелом лівої плечової кістки
❗️ПОВНИЙ ДІАГНОЗ НА 2 ФОТО У КАРУСЕЛІ❗️
Для порятунку життя батька його необхідно оперувати в Німеччині!
❗️НЕОБХІДНА СУМА: 25тисяч евро❗️
Прошу допомоги фінансової та інформаційної, кожен репост дуже важливий 😭🙏🏻
Реквізити:
5366391107689903
Paypal: [email protected]
Будь ласка, не залишайтеся байдужими, допоможіть врятувати життя рідній людині, яка захищала нашу країну🙏🏻🇺🇦
По всім питанням звертайтесь Мій телеграм:@Dm9ua Син:Дамаскін Михайло Олексійович контактний номер телефону:380683093200
Хто зробить найбільший донат, отримає подяку від майора Чорнобаєва
-
Всім привіт. Скиньте будь ласка локації пунктів допомоги для українців в Едмонтоні( меблі і інше) Дякую
-
Дуже Вам дякую)))
-
Наші зараз апріорі їдуть з інших країн. Літак Жуляни - Калгарі щось не літає.
Волонтери виснажуються так чи інакше. Люди в принципі мають властивість втомлюватися. Не залежно від того, кому вони допомагають.
Податки канадці платять на імміграцію будь кому, незалежно чи індусам, чи африканцям, які їдуть сюди "вчитись" і стають біженцями, чи нашим, які доречі біженство не отримують (вони отримали ворк перміт і підуть пахати, або гроші закінчаться і вони поїдуть додому).
Ця мадама бере кілька не зв'язаних між собою фактів і будує між ними неіснуючі зв'язки, щоб виставити тих, хто їде з третіх країн абсолютним злом. Це повна дурня. Таким фейсьучним лідерам думок треба закривати доступ в інтернет щоб не труїли мізки нормальним людям😀
Це звісно жесть, якщо люди, мужчини, які сиділи у умовній Італії 10 років їдуть сюди і живуть в бесплатному житлі, яке надали волонтери, але чомусь мені здається, що їх меншість. Це на їх совісті. Їм за це воздасться.
З іншої сторони ця мадам постить ці пости в Канаді, значить її коло знайомств полюбому включає Канадців. Якщо вони перестануть допомагати - то скоріше через оцю ненависть українців до українців, яку несе цей пост, ніж через те, що українці, які їдуть зараз - браковані.
Якщо ж наші жінки/мужики, які сиділи в Італії 10 років, все ж вирішили приїхати сюди і спробувати зачипитись за Канаду і башляють за себе самі - ви маєте бути раді, бо це ваші співіідчизники. Ви будете те радіти через кілька років почувши Українську мову. Дай Бог їм всім сили і вдачі знайти тут роботу, себе і бути щасливими, бо в Європі зараз очевидно не дуже.
На фронті доречі теж не всі мужики, які зараз живуть в Україні, мало того, коли ви кажете "хахол чо ти нє на фронтє" - чим ви відрізняєтесь від русні?) Мало того, якщо умовних мужик, який летить з Польщі, мав по вашому їхати в Україну класти життя за Батьківшину - чи відправили ви своїх мужиків з Канади вмирати за батьківщину?) Зразу почнеться "та він не солдат" чи "та в нього тут PR", чи "та він годує сім'ю".. дуже класно дивитись як міняється судження, коли проблема торкається персонально вас.
Завжди дивувало, що умовні Індуси тащать своїх за собою вгору, де б не було ( сужу по своїй ІТ компанії, яка доречі схлопнулась через війну: До війни амери хайрили наших, потім на проект взяли Індуску, через місяць їх вже було 50, ніякого хейту, я захоплююсь цією їх рисою) - наші ж по дефолту топлять наших як можуть, так є:)
Я сам приїхав по CUAET, живу в свому житлі, башляю за все з 1 ж дня війни, не загризіть мене будь ласка:) хоча мені пофіг. Просто тригерить, що наші себе так поводять на публіку в такий час.
Поважайте одне одного, будьте людьми і проводьте себе гідно і все буде добре. І донатьте, як маєте гроші, в Україну. Все буде добре 🇺🇦
-
Дякую