Канадський Марк Chat
-
-
Маю питання по pr.Мій чоловік працює в іт,має роботодавця і контракт в Онтаріо.Але ми планували жити в Калгарі і там ж отримати рr.Так от питання чи можна працювати віддалено з Калгарі на працедавця з Онтаріо і при цьому податися на pr в Альберті,чи потрібно проживати в Онтаріо?
-
Ваша відповідь у Вашому питанні, фірма в Онтаріо, платить податки в Онтаріо, чоловік в ній працює. Юридично він працює в Онтаріо, фізично він перебуває в Калгарі. Ні , той досвід не буде рахуватись... За більш точною інфо зверніться до компетентних органів..
-
-
Отримати / продовжити паспорт Податись на візу
-
Так
-
наскільки вигідно та можливо працювати ремоут якщо роботодавець з Сша або Європи?
-
не знаю. всюди говорять що потрібна аплікація. в нас і була така ситуація що ми уже мали фоіллесвізи а потім народилась дитина і ми переоформляли все заново і заново чекали на все. на дитину нам був мейл що буде сінг джорні документ. але в результаті отримали назад два конверти. в одному мій паспорт. а в другому паспорт жінки де попередньо була вписана дитина а на конверті два штрихкода. один для дитини один для жінки. так само у vfs у нас були три коди за якими ми слідкували. в наступний понеділок в нас літак до калгері так що дам знати чи нас випустили...вродіби ми зробили все правильно.