Канадський Марк Chat
-
Вы часом не з РФ?
-
Друзi у кого э контакти перевiренного ЭммIграцiйнного консультанта у Эдмонтонi? У ЛС плiз
-
Да я украинка с Крыма потеряла там все при СССР у нас в школах русский язык был и в этом не моя вина .дети мои сейчас и в в есь период войны волонтеры в Киеве авнуктпробыл два месяца в подвале в июне смогли его переправить ко мне я бабушка живу в Афинах
-
Слава Україні! Вітаю всіх!
-
Та шо ви домахатись? Людина ніколи не вчила Українську, зараз пише, старається, робить помилки, в цьому нічого страшного немає)
-
Світлано, мені шкода, що ви стали жертвою совєцкого режиму. Як і ми всі, насправді. Пишіть нам українською, навіть з помилками, то нічого страшного, але варто самоідентифікуватися, мова то важливо❤️ Відповідаючи на ваше питання - так, школи безкоштовні, але наче як потрібно платити за автобус, якщо дитина буде ним користуватися. А також у школах не годують, потрібно кожного дня взяти с собою обід.
-
Підкажіть будь ласка, є програми еміграції не з 21 року а з 18? Розглядав програму NLPNP (Ньюфаундленд і Лабрадор) там тільки з 21 року можна)
-
Хто зараз може допомогти з авто ? Треба довезти до сент Альберту и потiм додому.
-
Добрий день, отримую допомогу від уряду Канади і мені потрібно зробити репорт моїх доходів. В мене просять номер мого файлу який нібито вказаний в моїх документах. Але я його не можу знайти и ніхто не каже в яких саме. Може хтось вже це робив і знає про що йде річ. Буду вдячна за допомогу)
-
Сайт для пошуку роботи Indeed йому у поміч. Також є група у телеграмі it resume review, де можна ознайомитися з тим, які резюме пишуть тут люди та створити своє і попитати поради як зробити краще. Ще є група Канада IT, групи у фейсбуці є айтішників.
Загалом з іт тут не просто, якщо мало досвіду і немає місцевої освіти. Також має бути гарна англійська.
-
Маю друга дитинства якій з менеджера з продажу перевчився на ІТішника, за майже 2 роки вийшов на дуже пристойний заробіток, то він мені одну річ завше каже, що нормальний ІТішник роботи не шукає, і якщо якась людина пише що вони я ІТішник але англійська слабо, ну то вибачте, англійська для ІТішника це основа основ... Такі специ... Сорі нікого не засуджую, но я чогось підтримую таке твердження!
-
Та соль в тому, що у всіх різний досвід, різні проєкти) Якщо спєц все життя працює з франкомовною командою, це не означає, що він некомпетентний, бо не знає англійської. Ну це так, просто думка до прикладу. Я знаю гарних талановитих хлопців і дівчат, які в процесі вивчення англійської і вважаю, що це норм. Не норм, коли люди думають, що без необхідної мови можуть претендувати на високі зарплати, бо це так не працює.
-
Ну на мою думку ,а вона в мене неправильна, англійська то міжнародна інтернаціональна мова, я навіть з поляками на початках( хоча сам з Волині) говорив по англійській бо вони ( поляки трішки тугі)але це не про це... Англійська основа основ. А тим паче в англомовних країнах, ну але знову ж таки то все моя хора фантазія
-
Я ж не кажу, що ви не праві, все так) Ну а з приводу того, що гарний айтішник роботи не шукає, то це брехня. Особливо, якщо мова йде про іміграцію до іншої країни, яка відбувається наразі. Тутешні рекрутери ще не знають про існування нових спеців, тому так, треба стукати, розсилати резюме і шукати, якщо людина хоче у майбутньому отримати канадський досвід роботи і пр.