Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 195.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    MR Black
    wrote on last edited by

Для чого Ви тут розводите срач ??

Кацапстан використовує мову як інструмент війни - це ФАКТ! Тому ви або за або проти , або чорне або біле нема зеленого , сіро-буро-малинового

Або підтримуєте Україну або раісю , якщо і вашим і нашим то ви непотрібні НІКОМУ! Це все!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by

Не треба намагатися маніпулювати фактами. Ми взагалі не говорили про підтримку когось у цій війні.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MR Black
    wrote on last edited by

Говорячи російською ви підтримуєте яку країну ??

Варіанти відповіді : Гваделупу Гватемалу Африку раісю

Нагадую мова жива до того моменту поки на ній спілкуються то ви за кого , що хочете продовжити?))) за гваделупу?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лев
    wrote on last edited by

Російське все сприймається як терористичне , окопуційне одним словом як таліби

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MR Black
    wrote on last edited by

Максим , будь ласка поясни людині що срач це погано , вона не розуміє нормальних слів

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by

Л - логіка. Ви підміняєте поняття. Видумуєте те що вам зручно й здається за аргумент. З таким підходом я не буду сперечатись, можете вважати що ви правий. Я про факти, а ви про ваше сприйняття і про те як вам хочеться

1 Reply Last reply
    0
  • t239743480T Offline
    t239743480T Offline
    Oleksandr Zubach
    wrote on last edited by

@lokivitalii який сенс змагатись в дебатах з людьми котрі не володіють критичним мисленням? Гарна спроба, але аудиторія не дозволяє. Тебе кікнуть просто, бо це зручно

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MR Black
    wrote on last edited by

@lokivitalii

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by

Та от у більшості випадків я намагаюсь взагалі не сперечатись, сам незнаю для чого це розпочав, бо нікому нічого не доведеш, ті хто розуміють реалії їм і доводити нічого не потрібно

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O A
    wrote on last edited by

Щодо мови… Шановні російськомовні. Згадайте яка мова була у ваших дідусів, бабусь, прадідусів. В більшості ви зросійщенні. Поверніться до себе, якщо вважаєте себе українцями.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by

Якщо я когось образив, я вибачаюся, але закликаю всіх намагатися враховувати інтереси і думки тих, з ким ви живете

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by

Хочу поділитись опитом, я народився і виріс на Івано-Франківщині завжди розмовляв Українською мовою, ну явна річ не чистою, тому що дідусь і бабуся та всі старші люди коли я пас корови розмовляли Українською мовою але із такими словами як ЙО, Склеп, Вакації і т.п це слова залиши Поляки , Жиди, але ніхто не говорив Російською мовою навіть ні одного слова , але Мокалі тоже були на цій території під час війни, а далі Коли я переїхав до Києва то на роботі де потрібно багато розмовляти моя мова Українська була дуже потрібна , більшіст колег по роботі хоча мабуть всі говорили суржик і російською а Україномовним був я, а коли нарешті прийняли закон про Українську мову всі перейшли на Українську мову, як би це не було важко але всі почали говорити Українською мовою і це дуже гарно коли ти говориш Українською мовою це значить ти Українець, розмовляєш польською значить Поляк! То чому коли воно розмовляє російською не росіянин?! Чому так не люблять Українську мову москалі?! Жоден курва з російських президентів не говорив Українською, а наші завжди переходили на їхню чому?! Тому всіх закликаю Українців розмовляти і поширювати Українську мову і пишатись нею! Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

1 Reply Last reply
    0
  • t518598068T Offline
    t518598068T Offline
    Lina
    wrote on last edited by

Свята правда, земляче. Якби ми з цим *не однозначно з мовою все і *російськомовні патріоти українці Саме за кордоном, мова є ознакою приналежності І іноземці, таким чином українське! Для себе відкривають, починаючи з Мови Як же їм визначити, що ти саме з України ? Не за англійською ж?!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by

youtube.com/shorts/BpyYWVrMGe4?feature=share

1 Reply Last reply
    0
  • t854291244T Offline
    t854291244T Offline
    Yuriy Morozko
    wrote on last edited by

як багато людей шукають причину, щоб не вчити мову країни, в який живеш. треба ще кілька поколінь, щоб позбутися малороської риторикі. навіть якщо ця риторика просувається українською

1 Reply Last reply
    0
  • t610985288T Offline
    t610985288T Offline
    Oleh Oliinyk
    wrote on last edited by

Вчи мову

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by

В Канаді в яку ви збираєтесь, у свій час «перемогли» англійці, французи та забрали території собі, так то було давно, так зараз нібито відчувають провину і мовляв то зробили предки і таке інше, але там не розмовляють на мові корінних народів і навіть не вивчають її і не закликають до такого і тої мови нема у переліку офіційних. Тобто керуючись логікою деяких людей канадійці та американці то нащадки окупантів і вони зараз вміло продовжують діло своїх пращурів та не хочуть вивчати мову корінного населення.

1 Reply Last reply
    0
  • t227473892T Offline
    t227473892T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by

Хтось заблокує цього русобота чи ні?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by

Кожен хто не згодний з твоєю точкою зору, то повісимо на нього клеймо. Ти друже нічим не відрізняєшся від того зазомблваного населення яке проживає за порєбріком і якби ти жив там, то ти би не зміг своїм власним розумом здогадатися що твоя країна робить щось неправильно

1 Reply Last reply
    0
  • t227473892T Offline
    t227473892T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by

Чімодан, вокзал, русія👆🤣

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.