Канадський Марк Chat
-
Для чого Ви тут розводите срач ??
Кацапстан використовує мову як інструмент війни - це ФАКТ! Тому ви або за або проти , або чорне або біле нема зеленого , сіро-буро-малинового
Або підтримуєте Україну або раісю , якщо і вашим і нашим то ви непотрібні НІКОМУ! Це все!
-
@lokivitalii який сенс змагатись в дебатах з людьми котрі не володіють критичним мисленням? Гарна спроба, але аудиторія не дозволяє. Тебе кікнуть просто, бо це зручно
-
Хочу поділитись опитом, я народився і виріс на Івано-Франківщині завжди розмовляв Українською мовою, ну явна річ не чистою, тому що дідусь і бабуся та всі старші люди коли я пас корови розмовляли Українською мовою але із такими словами як ЙО, Склеп, Вакації і т.п це слова залиши Поляки , Жиди, але ніхто не говорив Російською мовою навіть ні одного слова , але Мокалі тоже були на цій території під час війни, а далі Коли я переїхав до Києва то на роботі де потрібно багато розмовляти моя мова Українська була дуже потрібна , більшіст колег по роботі хоча мабуть всі говорили суржик і російською а Україномовним був я, а коли нарешті прийняли закон про Українську мову всі перейшли на Українську мову, як би це не було важко але всі почали говорити Українською мовою і це дуже гарно коли ти говориш Українською мовою це значить ти Українець, розмовляєш польською значить Поляк! То чому коли воно розмовляє російською не росіянин?! Чому так не люблять Українську мову москалі?! Жоден курва з російських президентів не говорив Українською, а наші завжди переходили на їхню чому?! Тому всіх закликаю Українців розмовляти і поширювати Українську мову і пишатись нею! Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Свята правда, земляче. Якби ми з цим *не однозначно з мовою все і *російськомовні патріоти українці Саме за кордоном, мова є ознакою приналежності І іноземці, таким чином українське! Для себе відкривають, починаючи з Мови Як же їм визначити, що ти саме з України ? Не за англійською ж?!
-
як багато людей шукають причину, щоб не вчити мову країни, в який живеш. треба ще кілька поколінь, щоб позбутися малороської риторикі. навіть якщо ця риторика просувається українською
-
Вчи мову
-
В Канаді в яку ви збираєтесь, у свій час «перемогли» англійці, французи та забрали території собі, так то було давно, так зараз нібито відчувають провину і мовляв то зробили предки і таке інше, але там не розмовляють на мові корінних народів і навіть не вивчають її і не закликають до такого і тої мови нема у переліку офіційних. Тобто керуючись логікою деяких людей канадійці та американці то нащадки окупантів і вони зараз вміло продовжують діло своїх пращурів та не хочуть вивчати мову корінного населення.
-
Кожен хто не згодний з твоєю точкою зору, то повісимо на нього клеймо. Ти друже нічим не відрізняєшся від того зазомблваного населення яке проживає за порєбріком і якби ти жив там, то ти би не зміг своїм власним розумом здогадатися що твоя країна робить щось неправильно